Noi variante de culoare pentru Huawei Mate 20 Pro ar putea debuta curând; Iată despre ce nuanțe este vorba

1.140 ori
<b>Noi variante de culoare pentru Huawei Mate 20 Pro ar putea debuta curând; Iată despre ce nuanțe este vorba</b>Cu ocazia Noului An Chinezesc se pare că cei de la Huawei pregătesc lansarea unor noi variante de culoare pentru flagship-ul actual Mate 20 Pro, veste ce a ieșit la iveală pe platforma de socializare Weibo. Astfel, dacă la ora actuală avem

Cu ocazia Noului An Chinezesc se pare că cei de la Huawei pregătesc lansarea unor noi variante de culoare pentru flagship-ul actual Mate 20 Pro, veste ce a ieșit la iveală pe platforma de socializare Weibo. Astfel, dacă la ora actuală avem 5 culori în lineup (Emerald Green, Midnight Blue, Pink Gold, Twilight, Black), în curând numărul acestor variante va ajunge crește la 7.

Huawei Mate 20 Pro

Pe listă își va face apariția nuanța de roșu numită New Year Red pe care o vedeți mai sus, respectiv o nouă nuanță de albastru intitulată Comet Blue. Modelul pe roșu arată tare interesant și este vorba mai degrabă de un degrade de la un vișiniu/negru în centru la un roșu aprins pe marginile panoului din spate.

Cel mai probabil prețul acestor variante va fi similar cu cel al versiunilor standard, asta dacă nu cumva avem de-a face aici cu o lansare în ediție limitată. Așteptăm acum debutul și vă informăm că cel mai mic preț pentru Huawei Mate 20 Pro de pe plan local este de 4.170 lei la QuickMobile dacă folosiți codul promo QUICK202. Recenzia detaliată a telefonului o găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×