Noul ceas Samsung Galaxy Watch Active îţi monitorizează tensiunea arterială; Debutează alături de Galaxy Buds şi Galaxy Fit

2.141 ori
<b>Noul ceas Samsung Galaxy Watch Active îţi monitorizează tensiunea arterială; Debutează alături de Galaxy Buds şi Galaxy Fit</b>Samsung a făcut spectacol în seara de 20 februarie, prezentând nu mai puţin de 5 telefoane complet noi, unul cu 5G, unul pliabil şi 3 derivate din Galaxy S10. Ei bine au adus pe scena din San Francisco şi câteva accesorii interesante

Samsung a făcut spectacol în seara de 20 februarie, prezentând nu mai puţin de 5 telefoane complet noi, unul cu 5G, unul pliabil şi 3 derivate din Galaxy S10. Ei bine au adus pe scena din San Francisco şi câteva accesorii interesante şi purtabile: Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Fit şi căştile Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Watch Active

La fața locului a fost prezentat și Galaxy Watch Active, ceas inteligent axat pe funcţii sportive ce adoptă un design elegant şi sportiv în acelaşi timp. Are un corp mai subţire, uşor şi versatil fără de predecesori. Oferă funcţii de monitorizare a activităţii fizice, a somnului, nivelului de stres şi a sănătăţii. Mi se pare inedit că poate măsura şi tensiunea arterială, ceva ce nu am mai văzut la vreun purtabil până acum, cel puţin nu de la un brand mare.

Galaxy Watch Active

Există şi o funcţie de gestionare a stresului prin Stress Tracker. Vă permite să păstraţi stresul sub control şi să monitorizaţi sănătatea la acest capitol. Vă pot ajuta exerciţiile de respiraţie folosind o aplicaţie dedicată. Puteţi şi să controlaţi obiectivele de fitness şi ceasul poate detecta automat ce activitate sportivă faceţi, de la vâslit la cardio sau mersul pe bicicletă.

Peste 39 de activităţi sunt disponibile. Se poate conecta la terminale iOS sau Android şi are şi Bixby, cu tot cu comenzi vocale, apeluri şi mesaje dictate. Vine pe argintiu, negru, rose gold şi verde şi are ecran AMOLED de 1.1 inch cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli.

La bord avem procesor Exynos dual core, Tizen OS, 768 MB RAM şi 4 GB stocare. Are şi Bluetooth 4.2, WiFi b/b/n, NFC şi AGPS. Costă în jur de 199 de euro și vine pe 6 martie. 

Galaxy Fit / Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit este o brăţară de fitness, care se poate purta toată ziua la mână. Permite măsurarea paşilor realizaţi, a caloriilor arse, a activităţilor de cardio, vâslit şi altele de gen. Are sincronizarea cu Samsung Health, analiză a somnului şi gestionare a stresului. Interfaţa este intuitivă şi puteţi primi alerge şi mesaje, dar şi verifică o bară de widget-uri cu informaţii sincronizate de pe smartphone.

Galaxy Fit

Galaxy Fit poate afişa şi un ceas dual atunci când călătoriţi într-o zonă cu alt fus orar. Rezistă la apă în regim de 5 ATM şi puteţi face duş cu aceste brăţări. Galaxy Fit are ecran de 0.95 inch AMOLED color, iar Galaxy Fit E un ecran PMOLED de 0.74 inch. Primul are rezoluţia de 120 x 240 pixeli, iar al doilea de 64 x 128 pixeli. Vin cu Realtime OS. Ar costa în jur de 100 de euro. 

Galaxy Buds

Galaxy Buds sunt noile căşti Samsung fără fir, care sunt oferite la pachet cu precomanda de Galaxy S10. Sunt căşti compacte, cu acustică tunată de AKG. Au funcţia Enhanced Ambient Sound, cu care auziţi clar ce se întâmplă în jur, chiar şi atunci când căştile sunt în urechi. Au un microfon special Adaptive Dual, cu unul interior şi unul exterior în fiecare cască pentru a capta mai bine vocea în medii zgomotoase sau liniştite.

Autonomia este de până la 6 ore în regim de streaming Bluetooth şi până la 5 ore dacă e vorba de apeluri. Carcasa compactă ce vine cu căştile oferă până 7 ore de autonomie totală. Există şi încărcare wireless preluată de la Galaxy S10. Căştile vin pe negru, alb, galben, cântăresc 5.6 grame per cască şi au suport Bluetooth 5.0. Costă 130 de euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×