Samsung Galaxy S10 5G este anunțat oficial, pregătit pentru un viitor de mulţi Gbps; Are 6 camere, ecran de 6.7 inch

1.740 ori
<b>Samsung Galaxy S10 5G este anunțat oficial, pregătit pentru un viitor de mulţi Gbps; Are 6 camere, ecran de 6.7 inch</b>În cazul în care vreţi un telefon cu adevărat unic şi înaintea vremurilor sale, îl avem pe proaspăt anunţatul Galaxy S10 5G cu un ecran mai mare şi cu suport 5G. Terminalul a fost dezvăluit aseară împreună cu S10, S10+, S10e şi

În cazul în care vreţi un telefon cu adevărat unic şi înaintea vremurilor sale, îl avem pe proaspăt anunţatul Galaxy S10 5G cu un ecran mai mare şi cu suport 5G. Terminalul a fost dezvăluit aseară împreună cu S10, S10+, S10e şi Galaxy Fold şi avem detalii despre el mai jos.

Galaxy S10 5G este practic o afirmaţie de forţă din partea Samsung, un prim flagship 5G pe o piaţă încă goală. E chiar mai mare decât un device Galaxy Note, având în vedere diagonala de 6.7 inch şi se apropie periculos de mult de giganţi ca Huawei Mate 20X sau Honor 8X Max. Are ecran Dynamic AMOLED curbat cu rezoluţie Quad HD+ şi cu suport HDR10+.

Galaxy S10 5G

În ecran este integrat un cititor de amprente ultrasonic, dar selling point-ul este clar suportul 5G. Avem de-a face atât cu suport mmWave şi suport pentru reţele sub 6 GHz. WiFi 6 este de asemenea în ecuaţie, cu viteze de până la 1.2 Gbps. În funcție de regiunea în care vă aflaţi telefonul vine cu procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820, 8 GB RAM şi 256 GB stocare, dar fără slot microSD.

Un total de 6 camere este disponibil pe acest device, cu modul 3D Time of Flight şi în faţă în cadrul camerei duale, şi în spate în cadrul a 4 camere. Acel senzor extra asigură un Video Live Focus, adică acel Bokeh la filmare pe care teoretic trebuia să îl avem încă de pe Huawei Mate 20 Pro, pentru că aşa ziceau zvonurile.

Galaxy S10 5G

Ni se permite şi captură de imagini 3D reale cu acest Galaxy S10 5G. În spate găsim o cameră cu 2 senzori stabilizaţi optic, cel principal de 12 MP cu diafragmă variabilă și cel telephoto de 12 MP cu zoom optic 2X. Avem şi o cameră ultra wide de 16 MP. Camerele din spate sunt capabile de filmare 4K HDR10+, iar camera selfie de 10 MP ştie şi ea filmare 4K, iar lângă se află senzorul 3D ToF.

Bateria este generoasă, la 4500 mAh şi suportă Super Fast Charging, ceva ce nu are S10+, ajungând la 25W. Are alimentare wireless pentru alte telefoane şi încărcare wireless rapidă. Modelul 5G este certificat IP68, are corp din sticlă şi metal, cu muchii curbate şi înguste.

Ar trebui să coste peste 1000 de euro la debut, deşi nu e foarte clar nici când se lansează, nici ce preţ mai avea. Am avea nevoie şi de reţele 5G pentru a profita din plin de el… Ar trebuie sa sară de 1 sau 2 Gbps la download cand va apărea. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×