Samsung Galaxy Fold devine oficial: telefon pliabil care devine tabletă de 7 inch, cu 5G, Snapdragon 855, 6 camere

2.431 ori
<b>Samsung Galaxy Fold devine oficial: telefon pliabil care devine tabletă de 7 inch, cu 5G, Snapdragon 855, 6 camere</b>Chiar dacă Samsung Galaxy S10 a fost invitatul special al lansării din această seară, multă lume a fost curioasă şi cu privire la Samsung Galaxy Fold. Ei bine, telefonul pliabil a devenit realitate şi poate fi admirat mai jos.

Chiar dacă Samsung Galaxy S10 a fost invitatul special al lansării din această seară, multă lume a fost curioasă şi cu privire la Samsung Galaxy Fold. Ei bine, telefonul pliabil a devenit realitate şi poate fi admirat mai jos.

Galaxy Fold este un dispozitiv pliabil, care etalează un ecran Infinity Flex de 7 inch. Este gândit pentru multitasking, vizionare de clipuri, gaming şi altele. Samsung a lucrat la el în ultimii 8 ani, după prezentarea unui prototip în 2011. Ecranul intern nu se îndoaie, ci se pliază, iar Samsung a folosit un strat nou de polimeri, invenţie proprie, creând un ecran cu 50% mai subţire decât un display standard de smartphone.

Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold este astfel mai flexibil şi mai dur, rezistând la îndoiri multiple. Acesta se deschide ca o carte şi se închide cu un singur gest. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a gândit o balama sofisticată cu multiple trepte de interblocare. Cititorul de amprente se afla în partea în care degetul arătător sta de obicei, aşa încât terminalul se deblochează cu mai mare uşurinţă.

Samsung Galaxy Fold

Există două baterii la bord, iar componentele sunt distribuite uniform în cele două segmente. Handsetul vine pe nuanţe unice: Space Silver, Cosmos Black, Marţian Green şi Astro Blue.

Specificaţii:

  • Display intern: 7.3 inch, 1536 x 2152 pixeli, aspect 4.2:3, Dynamic AMOLED
  • Display extern: 4.6 inch, HD+, 21:9, Super AMOLED, 840 x 1960 pixeli
  • Procesor: Snapdragon 855
  • RAM: 12 GB
  • Stocare: Universal Flash Storage 3.0 (eUFS), 512 GB, fără microSD
  • Camere: Cover Camera: 10 MP, F/2.2
  • Camera spate: 16 MP (Ultra Wide), 12 MP (Wide, OIS), 12 MP (tele)
  • Camera faţă: 10 MP (wide) + 8 MP
  • Baterie: 4380 mAh
  • OS: Android 9.0 Pie

Galaxy Fold va fi disponibil în versiuni 4G şi 5G şi vine cu o interfaţă special creată de Samsung şi Google pentru a profita de ecranul extins. Funcţia Multi Active Window le permite utilizatorilor să folosească până la 3 aplicaţii simultan. App Continuity va permite trecerea între zona Cover şi ecranul principal. Pe măsură ce Galaxy Fold e închis sau deschis aplicaţiile vor afişa automat locul unde aţi rămas in app.

Variante speciale de Facebook, YouTube şi Whatsapp vor fi lansate pe acest device. Avem şi difuzoare AKG stereo la bord, încărcare Reverse PowerShare pentru a alimenta alte device-uri şi Bixby, Samsung Pay şi Samsung Health. În cele din urmă a venit şi marea veste: telefonul pliabil vine pe 26 aprilie şi va costa 1.980 dolari.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×