Omate Wherecom S3 este un smartwatch destinat vârstnicilor ce include și un buton SOS

650 ori
<b>Omate Wherecom S3 este un smartwatch destinat vârstnicilor ce include și un buton SOS</b>Omate este un producător chinez despre care nu am mai auzit până în acest moment, companie ce astăzi lansează un smartwatch interesant. Modelul numit Omate Wherecom S3 se adresează persoanelor în vârstă, iar ca extra dotări avem și un buton de urgență SOS

Din China sosește astăzi pe piață un nou smartwatch, de această dată fiind totuși vorba despre un device destinat vârstnicilor. Dispozitivul se numește Omate Wherecom S3, iar pe lângă specificațiile obișnuite pe care le întâlnim, acesta oferă și un buton SOS la pachet. Odată ce butonul este apăsat, ceasul va trimite un mesaj cu locația posesorului către o listă prestabilită de contacte.

Printre specificațiile produsului avem un display color de 1.54 inch cu rezoluție 320 x 320 pixeli, un procesor quad-core MediaTek de 1.0 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de memorie flash. Smartwatch-ul beneficiază de conectivitate 2G/3G, de WiFi 802.11 b/g/n, GPS, și nu în ultimul rând de Bluetooth. 

La pachet mai regăsim un senzor pedometru pentru monitorizarea numărului de pași parcurși, respectiv o baterie de 600 mAh ce asigură din start o autonomie de până la 3 zile. Ceasul ne oferă posibilitatea de efectuare și primire de apeluri voce, dar și de a expedia mesaje - fiind nevoie desigur de un SIM. 

Pe plan european Omate Wherecom S3 va fi comercializat începând din septembrie la un preț de 149 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×