ASU Cast este un smartwatch cu proiector laser; este vândut în China la un preț de 459 dolari

770 ori
<b>ASU Cast este un smartwatch cu proiector laser; este vândut în China la un preț de 459 dolari</b>Dacă Samsung se mulțumește cu produse aflate în stadiul de brevet doar, iată că un startup chinez lansează pe piață un smartwatch cu proiector laser integrat la pachet. Este vorba despre modelul ASU Cast ce aduce unul dintre cele mai mici proiectoare

În vreme ce Samsung deține în portofoliu un smartwatch cu proiector doar la stadiul de brevet, iată că un startup din China dezvoltă încă de pe acum un astfel de terminal. Produsul se numește ASU Cast și aflăm că acesta ajunge la vânzare chiar de astăzi pe piața asiatică, la un preț de 459 dolari.

Printre dotările sale regăsim un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 768 MB memorie RAM și 4 GB de stocare internă. Ceasul rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, iar mulțumită conectivității WiFi îl putem conecta la un smartphone și astfel primi notificări. 

Se pare că bateria este o unitate de 740 mAh, probabil cea mai mare întâlnită până în acest moment pe un smartwatch. Revenind la partea interesantă, și anume proiectorul laser integrat la bord, aflați că ni se asigură o rezoluție de 1280 x 600 pixeli, fiind suportat totodată și playback-ul HD.

Proiecția poate varia ca mărime de la 5 cm și până la 153 cm. Cu toate că prețul este cam piperat pentru prima strigare, posibilitatea de a avea un proiector la încheietură sună de-a dreptul uimitor. Rămâne de văzut totuși și câtă autonomie oferă acest ceas atunci când este folosit pentru proiecția imaginilor și a clipurilor video.. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×