Forerunner 735XT este un nou smartwatch din portofoliul Garmin; sosește cu GPS și costă 450$

1.370 ori
<b>Forerunner 735XT este un nou smartwatch din portofoliul Garmin; sosește cu GPS și costă 450$</b>Producătorul de smartwatch-uri Garmin anunță astăzi lansarea unui nou terminal destinat persoanelor active, și anume modelul Forerunner 735XT. Produsul de față sosește cu GPS la pachet, cu un senzor cardiac pentru măsurarea pulsului și cu numeroase

Cei de la Garmin lansau acum o săptămână smartwatch-ul Vivomove, iar astăzi revin cu un alt produs la fel de interesant. Noul terminal ce poartă numele de Forerunner 735XT ne oferă conectivitate GPS la pachet și numeroase funcții destinate persoanelor ce pun accentul pe activitatea fizică.

Forerunner 735XT beneficiază de un senzor cardiac pentru măsurarea pulsului, și de senzori meniți să monitorizeze numărul de pași parcurși, timpul de alergare, numărul de calorii arse dar și alte informații utile. Ceasul se va livra cu o curea din silicon, iar display-ul acestuia pare a fi unul monocrom.

Înainte de startul unei sesiuni fizice, putem alege și activitatea fizică desfășurată pentru o mai bună monitorizare a performanțelor (ciclism, înnot, multisport, schi, cardio). Acest ceas oferă certificare pentru rezistență la apă de până la 50 metri, și o baterie cu autonomie de 14 ore în modul training, sau 11 zile în modul ceas.

Deși acest smartwatch este foarte interesant la prima vedere, trebuie luat în calcul și prețul său nu tocmai accesibil de 450 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×