Fenix Chronos este primul smartwatch de lux dezvoltat de Garmin; costă 1500 dolari în versiunea de top (Video)

1.249 ori
<b>Fenix Chronos este primul smartwatch de lux dezvoltat de Garmin; costă 1500 dolari în versiunea de top (Video)</b>Începând de astăzi în portofoliul de produse al celor de la Garmin este inclus și smartwatch-ul de lux Fenix Chronos. Acesta vine în trei variante diferite și ne aduce un display de 1.2 inch cu tehnologie LED care promite o vizibilitate de top chiar și

Cei de la Garmin anunță astăzi lansarea primul smartwatch de lux din portofoliu, model numit Fenix Chronos și disponibil în 3 versiuni diferite. Ca dotări primim în cazul de față un ecran de 1.2 inch numit Chroma Display ce oferă iluminare LED și promisiunea pentru o vizibilitate de top în toate condițiile, chiar și în plina bătaie a razelor de soare. De asemenea, avem aici certificare pentru rezistența produsului în apa de până la 100 metri.

Garmin Fenix Chronos

Avem aici parte și de o antenă EXO cu recepție GPS și Glonass, și o serie de senzori precum cei din lista următoare: altimetru, barometru, respectiv compas. Ca mai toate smartwatch-urile de pe piață și acesta ne oferă un sistem de monitorizare al pașilor, al numărului de calorii arse, a treptelor urcate și a calității somnului. Totodată, primim și un senzor pentru măsurarea pulsului.

Garmin Fenix Chronos

Beneficiem și de magazinul Connect IQ prin care putem descărca aplicații, widget-uri dar și teme pentru ceas. Putem customiza teme proprii folosind aplicația FaceIT, dar și primi notificări pentru mesajele, apelurile și email-urile de pe telefon. Bateria produsului oferă o autonomie de până la 13 ore folosind modul GPS, sau 25 ore în modul UltraTrac.

Aflați că smartwatch-ul Garmin Fenix Chronos este disponibil în trei variante diferite, cea mai accesibilă fiind oferită la un preț de 899.99 dolari alături de o curea din piele. Modelul mediu ca preț costă 999.99 dolari și ne oferă o curea din oțel inoxidabil 316L, în timp ce versiunea de top vine cu o curea din titaniu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×