Fenix Chronos este primul smartwatch de lux dezvoltat de Garmin; costă 1500 dolari în versiunea de top (Video)

1.221 ori
<b>Fenix Chronos este primul smartwatch de lux dezvoltat de Garmin; costă 1500 dolari în versiunea de top (Video)</b>Începând de astăzi în portofoliul de produse al celor de la Garmin este inclus și smartwatch-ul de lux Fenix Chronos. Acesta vine în trei variante diferite și ne aduce un display de 1.2 inch cu tehnologie LED care promite o vizibilitate de top chiar și

Cei de la Garmin anunță astăzi lansarea primul smartwatch de lux din portofoliu, model numit Fenix Chronos și disponibil în 3 versiuni diferite. Ca dotări primim în cazul de față un ecran de 1.2 inch numit Chroma Display ce oferă iluminare LED și promisiunea pentru o vizibilitate de top în toate condițiile, chiar și în plina bătaie a razelor de soare. De asemenea, avem aici certificare pentru rezistența produsului în apa de până la 100 metri.

Garmin Fenix Chronos

Avem aici parte și de o antenă EXO cu recepție GPS și Glonass, și o serie de senzori precum cei din lista următoare: altimetru, barometru, respectiv compas. Ca mai toate smartwatch-urile de pe piață și acesta ne oferă un sistem de monitorizare al pașilor, al numărului de calorii arse, a treptelor urcate și a calității somnului. Totodată, primim și un senzor pentru măsurarea pulsului.

Garmin Fenix Chronos

Beneficiem și de magazinul Connect IQ prin care putem descărca aplicații, widget-uri dar și teme pentru ceas. Putem customiza teme proprii folosind aplicația FaceIT, dar și primi notificări pentru mesajele, apelurile și email-urile de pe telefon. Bateria produsului oferă o autonomie de până la 13 ore folosind modul GPS, sau 25 ore în modul UltraTrac.

Aflați că smartwatch-ul Garmin Fenix Chronos este disponibil în trei variante diferite, cea mai accesibilă fiind oferită la un preț de 899.99 dolari alături de o curea din piele. Modelul mediu ca preț costă 999.99 dolari și ne oferă o curea din oțel inoxidabil 316L, în timp ce versiunea de top vine cu o curea din titaniu. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×