Pebble 2 și Pebble Time 2 sunt două noi smartwatch-uri cu display e-paper

1.145 ori
<b>Pebble 2 și Pebble Time 2 sunt două noi smartwatch-uri cu display e-paper</b>Cei de la Pebble anunță astăzi lansarea a două noi smartwatch-uri ce beneficiază de panouri e-paper, modele vândute prin intermediul platformei Kickstarter. Vorbim despre Pebble 2 și Peeble Time 2 - terminale

Folosindu-se de platforma Kickstarter cei de la Pebble și-au lansat astăzi două noi smartwatch-uri ce folosesc tehnologia e-paper pentru display-uri. Avem de-a face cu modele actualizate ce beneficiază de o autonomie sporită, dar și de un senzor special pentru măsurarea pulsului. Printre acestea se află Pebble 2, respectiv Pebble Time 2 - ceasuri compatibile cu iOS și Android.

Pebble 2 este o variantă mai subțire și mai ușoară a primei generații de ceas Pebble ce era lansată pe piață în urmă cu mai bine de 4 ani. Design-ul nu se schimbă prea mult totuși, dar funcțiile regăsite la pachet sunt cu adevărat o parte interesantă.

Avem un senzor de puls, certificare pentru rezistență la apă și un sistem de monitorizare a calității somnului. Primim și o baterie de promite o autonomie de până la 7 zile cu doar o singură încărcare.

Ceasul poate fi achiziționat de pe Kickstarter pentru doar 99$, livrarea produsului urmând a fi realizată în Septembrie.

Pebble Time 2 poate fi caracterizat în schimb drept o versiune premium a modelului de mai sus, ceas ce beneficiază de un display color e-paper. Avem și un cadran cu margini mai subțiri în jurul ecranului, și trei variante diferite de culoare: negru, auriu, respectiv argintiu. Ceasul ne mai aduce certificare pentru rezistență la apă (maxim 30 metri), un microfon pentru comenzi vocale și o baterie cu autonomie de 10 zile.

Aflați că Pebble Time 2 costă 169 dolari prin intermediul platformei Kickstarter, urmând ca livrarea să înceapă abia din luna Noiembrie. Mai multe detalii despre cele două noi produse pot fi găsite chiar aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×