Pebble 2 și Pebble Time 2 sunt două noi smartwatch-uri cu display e-paper

Autor:  | Publicat în:  Pebble  Smartwatch 1.029 ori
<b>Pebble 2 și Pebble Time 2 sunt două noi smartwatch-uri cu display e-paper</b>Cei de la Pebble anunță astăzi lansarea a două noi smartwatch-uri ce beneficiază de panouri e-paper, modele vândute prin intermediul platformei Kickstarter. Vorbim despre Pebble 2 și Peeble Time 2 - terminale

Folosindu-se de platforma Kickstarter cei de la Pebble și-au lansat astăzi două noi smartwatch-uri ce folosesc tehnologia e-paper pentru display-uri. Avem de-a face cu modele actualizate ce beneficiază de o autonomie sporită, dar și de un senzor special pentru măsurarea pulsului. Printre acestea se află Pebble 2, respectiv Pebble Time 2 - ceasuri compatibile cu iOS și Android.

Pebble 2 este o variantă mai subțire și mai ușoară a primei generații de ceas Pebble ce era lansată pe piață în urmă cu mai bine de 4 ani. Design-ul nu se schimbă prea mult totuși, dar funcțiile regăsite la pachet sunt cu adevărat o parte interesantă.

Avem un senzor de puls, certificare pentru rezistență la apă și un sistem de monitorizare a calității somnului. Primim și o baterie de promite o autonomie de până la 7 zile cu doar o singură încărcare.

Ceasul poate fi achiziționat de pe Kickstarter pentru doar 99$, livrarea produsului urmând a fi realizată în Septembrie.

Pebble Time 2 poate fi caracterizat în schimb drept o versiune premium a modelului de mai sus, ceas ce beneficiază de un display color e-paper. Avem și un cadran cu margini mai subțiri în jurul ecranului, și trei variante diferite de culoare: negru, auriu, respectiv argintiu. Ceasul ne mai aduce certificare pentru rezistență la apă (maxim 30 metri), un microfon pentru comenzi vocale și o baterie cu autonomie de 10 zile.

Aflați că Pebble Time 2 costă 169 dolari prin intermediul platformei Kickstarter, urmând ca livrarea să înceapă abia din luna Noiembrie. Mai multe detalii despre cele două noi produse pot fi găsite chiar aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×