Polar M600 este un nou smartwatch cu Android Wear şi cu o abordare mai degrabă sportivă

1.622 ori
<b>Polar M600 este un nou smartwatch cu Android Wear şi cu o abordare mai degrabă sportivă</b>Producătorul finlandez Polar anunță astăzi lansarea smartwatch-ului M600, device ce rulează sistemul de operare Android Wear, și care sosește cu o abordare sportivă din punct de vedere al design-ului. Acesta vine pe alb și negru, și poate fi achiziționat

Polar este o companie finlandeză cunoscută mai degrabă pentru producţia de senzori de puls şi fitness trackere, iar ea a anunţat în această săptămână şi un smartwatch cu Android Wear. Numele său este Polar M600 şi îl puteţi vedea mai jos.

Polar M600

Preţul acestui device este de 330 de dolari şi terminalul aduce un ecran de 1.3 inch, cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli, plus un procesor dual core MediaTek MT2601 (ARM Cortex A7). 512 MB RAM şi 3 GB stocare sunt de asemenea incluşi. Pe partea de conectivitate avem WiFi 802.11 b/g/n, GPS şi Glonass, dar şi Bluetooth 4.2, iar smartwatchul se poate conecta la handseturi cu Android 4.3 cel puţin şi minim iOS 8.2.

Bateria lui Polar M600 este o unitate de 500 mAh, care ar trebui să asigure până la 2 zile de funcţionare, sau 8 ore de funcţionare în mod fitness. Senzorii includ accelerometru, giroscop, senzor de lumină ambientală, plus un senzor de puls care folosește 6 LED-uri pentru a detecta cât mai precis bătăile inimii. Ceasul e rezistent la apă, cu rating IPX8, ceea ce le permite utilizatorilor să înoate până la o adâncime de 10 metri cu acest gadget la mână.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×