Producătorul de smartwatch-uri Pebble va concedia 25% din personal și totodată muta focusul către zona Health

Autor:  | Publicat în:  Pebble 574 ori
<b>Producătorul de smartwatch-uri Pebble va concedia 25% din personal și totodată muta focusul către zona Health</b>Printre ceasurile inteligente existente la ora actuală pe piață, avem și produsele celor de la Pebble care ies &icirc;n evidență printr-un design clasic și printr-o interfață ceva mai diferită. Deși nu primim un sistem de operare sofisticat...

Printre ceasurile inteligente existente la ora actuală pe piață, avem și produsele celor de la Pebble care ies în evidență printr-un design clasic și printr-o interfață ceva mai diferită. Deși nu primim un sistem de operare sofisticat aici, ceasurile companiei reușesc să atragă acei utilizatori ce doresc în special simplitate.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu merg foarte bine în interiorul companiei, și asta pe fondul unor probleme cu banii. Aflăm că acest motiv se află în spatele concedierii a unui procent de 25% din cei 120 angajați, mai precis un număr de 40 persoane, după cum rezultă dintr-un raport marca Tech Insider.

De asemenea, și CEO-ul companiei Eric Migicovsky, dezvăluie că banii s-au împuținat în ultimul timp și faptul că s-au adunat unele datorii importante. Se pare că Pebble își va muta focusul curând către funcțiile Health destinate device-urilor purtabile în următoarea perioadă, moment în care lansările de produse hardware ar putea fi puse în stand-by.

Un alt detaliu pe care îl aflăm este acela că Pebble a încheiat un parteneriat cu Amazon pentru comercializarea produselor sale în India - o inițiativă ce ar putea contribui la o creștere a veniturilor pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×