Primul smartwatch Xiaomi cu Wear OS la bord se lansează pe 5 noiembrie și seamănă cu... Apple Watch

3.034 ori
<b>Primul smartwatch Xiaomi cu Wear OS la bord se lansează pe 5 noiembrie și seamănă cu... Apple Watch</b>Chiar pe finalul lunii septembrie aflam prin intermediul unui zvon faptul că Xiaomi are în plan lansarea unui prim smartphone Wear OS în portofoliu, ceas care acum are o dată de lansare stabilită. Potrivit unui teaser proaspăt sosit

Chiar pe finalul lunii septembrie aflam prin intermediul unui zvon faptul că Xiaomi are în plan lansarea unui prim smartwatch Wear OS în portofoliu, ceas care acum are o dată de lansare stabilită. Potrivit unui teaser proaspăt sosit online (pe care îl vedeți mai jos), acest nou purtabil se va lansa pe data de 5noiembrie, în aceeași zi în care debutează și Mi CC9 Pro cu setup penta-camera în spate și senzor de 108 mpx.

Xiaomi Mi Watch

Revenind la smartwatch, se vehiculează faptul că acesta se va numi Xiaomi Mi Watch. Nu știm exact dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile la acest capitol, dar ce știm cu certitudine de pe urma materialului teaser de față, este că ceasul va adopta un cadran pătrat/dreptunghiular ce imită celebrul Apple Watch.

Mă aștept să vedem aici un ecran AMOLED, 1 sau 2 GB RAM, 4 GB stocare flash și nelipsitul senzor de puls, senzor pedometru pentru monitorizarea activității fizice. Va avea un cadran metalic sau ceramic, iar utilizatorii vor putea alege dintre multe variante de curele (metalice, din piele, din silicon).

Suntem cu ochii pe noi teasere și scăpări înaintea lansării de săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×