Xiaomi Mi CC9 Pro se lansează pe 5 noiembrie și are 5 camere foto în spate, zoom optic 5x, senzor principal de 108 mpx

2.438 ori
<b>Xiaomi Mi CC9 Pro se lansează pe 5 noiembrie și are 5 camere foto în spate, zoom optic 5x, senzor principal de 108 mpx</b>Dacă ați fi crezut că luna noiembrie va fi sărăcăcioasă în lansări de noi smartphone-uri vă înșelați complet pentru că această lună ne va aduce terminale foarte interesante. Avem în prim plan telefonul pliabil MOTO RAZR 2019 a cărui

Dacă ați fi crezut că luna noiembrie va fi sărăcăcioasă în lansări de noi smartphone-uri vă înșelați complet pentru că această lună ne va aduce terminale foarte interesante. Avem în prim plan telefonul pliabil MOTO RAZR 2019 a cărui lansare este programată pentru data de 13 noiembrie, iar înainte de acesta vine și Xiaomi Mi CC9 Pro - primul telefon al chinezilor ce are un setup foto penta-lens în spate.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Aflăm că acest telefon are debutul programat pentru data de 5 noiembrie și tot din această imagine teaser descoperim că avem într-adevăr 5 camere foto în spate. Apare menționat senzorul principal de 108 mpx (același de pe Mi Mix Alpha), dar și mențiunea unui zoom optic 5x. Avem și două bliț-uri dual-tone plasate chiar lângă setup-ul foto.

Cât despre ceilalți senzori din modulul foto, putem bănui că aceștia vor fi asociați pentru zoom optic, captură ultra-wide, macro și nu în ultimul rând pentru captura bokeh. Din leak-urile anterior sosite online știm că acest telefon va oferi și suport pentru alimentare rapidă la 30W. Așteptați-vă la noi teasere și scăpări oficiale înainte de lansarea de săptămâna viitoare! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×