Creatorul uneia dintre cele mai populare brățări fitness ar putea lansa curând un smartwatch Wear OS

973 ori
<b>Creatorul uneia dintre cele mai populare brățări fitness ar putea lansa curând un smartwatch Wear OS</b>Deși pe piață există de o bună perioadă de timp sistemul de operare Wear OS destinat smartwatch-urilor, nu foarte mulți producători din segment s-au înhămat în lansarea de asemenea purtabile. Sunt companii precum

Deși pe piață există de o bună perioadă de timp sistemul de operare Wear OS destinat smartwatch-urilor, nu foarte mulți producători din segment s-au înhămat în lansarea de asemenea purtabile. Sunt companii precum Samsung, Huawei ba chiar și Xiaomi care merg pe ruta unui OS propriu din varii motive. Totuși, s-ar părea că în perioada următoare Google va avea un nou partener Wear OS pe listă.

Xiaomi Mi Watch

Așa cum indică și titlul acestui articol, este vorba despre creatorul uneia dintre cele mai populare brățări fitness de pe piață - acela fiind Xiaomi. Detalii despre planurile companiei chineze ies astăzi la iveală prin intermediul unui cod descoperit în ultima versiune a aplicației Google Wear OS v2.28 în care se face referire la un smartwatch Xiaomi ce rulează Wear OS.

Există și o altă scăpare, din aplicația nelansată Mi Wear în care este menționată posibila denumire a acestui ceas - Mi Watch. Se vehiculează posibilitatea ca ceasul să ajungă la vânzare și în piețe precum SUA, iar un preț atractiv pentru publicul larg este de asemenea așteptat. 

Rămâne de văzut dacă purtabilul va fi lansat sub branding Xiaomi sau Huami Amazfit. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×