Noul meniu de partajare (Share) din Android 10 are o viteză dublă, dar e tot prost organizat

3.410 ori
<b>Noul meniu de partajare (Share) din Android 10 are o viteză dublă, dar e tot prost organizat</b>Android 10 a rezolvat cât de cât navigarea lui Android Pie şi a adus în sfârşit un Dark Mode ca lumea, dar nu totul e perfect. Spre exemplu zona de partajare (Share) este mai prost organizată şi aglomerată, dar măcar are o viteză crescută

Android 10 a rezolvat cât de cât navigarea lui Android Pie şi a adus în sfârşit un Dark Mode ca lumea, dar nu totul e perfect. Spre exemplu zona de partajare (Share) este mai prost organizată şi aglomerată, dar măcar are o viteză crescută.

Android 10 Share

Meniul Share, cu care partajai linkuri şi conţinuturi spre utilizatori şi aplicaţii a rămas neschimbat ani întregi. Avea lag şi era haotic că design. E drept că Dave Burke, vicepresedinte Android pe partea de inginerie a menţionat anul trecut că sunt multe variabile de luat în calcul când se lucrează la acest meniu. Google a postat acum un chart şi un video care ne arată cam cât de rapidă e nouă funcţie.

Se pare că într-o zecime de secundă deja s-a activat interfaţa de share, dacă apeşi iconul cu punctele conectate. Viteza e dublă faţă de cea pe care o resimte cineva cu telefon cu Android 9.0 Pie. Personal aş avea nevoie de o reorganizare a tuturor acelor iconuri, o clasificare a lor şi posibilitate de a pune la îndemână contactele şi aplicaţiile spre care partajam cel mai des.

Degeaba ai viteza crescută a funcţiei de partajare dacă pierzi secunde bune bâjbâind prin meniu şi căutând aplicaţia sau contactul dorit. Ar fi util că partajarea să înveţe totuşi din obiceiurile noastre şi să pună întâi contactele cu care vorbim cel mai des, dar şi aplicaţiile cel mai des folosite. Din ce văd eu le împinge în faţă pe cele Google şi cam atât.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×