Wiko Robby 3G este un phablet de 5.5 inch ce costă doar 130 euro

4.065 ori
<b>Wiko Robby 3G este un phablet de 5.5 inch ce costă doar 130 euro</b>Producătorul francez Wiko anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget, și anume a modelului Robby 3G. După cum și numele său ne indică, avem de-a face cu un terminal ce ne oferă conectivitate 3G la pachet, și asta pentru un preț de doar 130 euro

O firmă ce activează pe piața franceză este și Wiko, companie ce tocmai a prezentat un nou smartphone de buget. Este vorba despre Wiko Robby 3G, un terminal care după cum și denumirea sa ne indică, oferă la pachet doar conectivitate 3G. Cu toate acestea, prețul pus în raport cu specificațiile sale, este unul cu adevărat atractiv.

Pentru doar 129.99 euro, acesta ne oferă un display HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek, 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior odată cu atașarea unui card microSD. Avem o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli pentru fotografiile de tip selfie.

La interiorul carcasei sale cu grosime de 10 mm și greutate de 185 grame, regăsim o baterie de 2500 mAh. Interesant la acest dispozitiv este și faptul că primim Android 6.0 Marshmallow din fabrică. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×