Samsung anunță oficial lansarea ceasului inteligent Gear Live ce rulează platforma Android Wear

996 ori
<b>Samsung anunță oficial lansarea ceasului inteligent Gear Live ce rulează platforma Android Wear</b>După ce aseară vă informam cu privire la faptul că în cadrul conferinței Google I/O 2014 un nou ceas inteligent ce rulează platforma Android Wear, și anume Gear Live și-a făcut simțită prezența, iată că astăzi producătorul coreean...

După ce aseară vă informam cu privire la faptul că în cadrul conferinței Google I/O 2014 un nou ceas inteligent ce rulează platforma Android Wear, și anume Gear Live și-a făcut simțită prezența, iată că astăzi producătorul coreean anunță oficial lansarea și disponibilitatea pe piață a acestui device.

CEO-ul Diviziei Mobile și IT Samsung, JK Shin, a declarat: “Samsung a fost un pionier pe piața dispozitivelor portabile smart, iar lansarea Gear Live subliniază subliniază eforturile noastre de a oferi utilizatorilor experiențe simple și intuitive”. Samsung Gear Live va oferi utilizatorilor o experiență mobilă puternică, cu design modern și funcții inovatoare.

Samsung Gear Live

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Gear Live aduce un display Super AMOLED de 1.63 inch cu rezoluție 320 x 320 pixeli, un procesor de 1.2 GHz, senzor de puls, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, Bluetooth 4.0 și o baterie de 300 mAh.

Samsung Gear Live

Acest smartwatch mai aduce un sistem de notificări SMS/e-mail, accelerometru, giroscop, busolă, cât și o serie de servicii Google printre care se numără: Google Now, Google Voice, Google Maps & Navigation, Gmail, Hangouts. Samsung Gear Live cântărește 59 grame, măsoară 8.9 mm în grosime și va sosi pe piață în două variante de culoare: negru și roșu. Gear Live va fi pus în vânzare la un preț de 199$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×