Samsung Gear Fit 2 şi Gear IconX ar fi următoarele purtabile Samsung; Un tester vorbeşte despre ele în premieră

1.025 ori
<b>Samsung Gear Fit 2 şi Gear IconX ar fi următoarele purtabile Samsung; Un tester vorbeşte despre ele în premieră</b>Samsung Gear Fit rămâne unul dintre smartwatch-urile cele mai apreciate de la Samsung, iar el e pe cale să aibă un succesor, se pare. Un tester s-ar juca în aceste zile cu Gear Fit 2 şi cu un aşa numit headset Gear IconX

Samsung Gear Fit rămâne unul dintre smartwatch-urile cele mai apreciate de la Samsung, iar el e pe cale să aibă un succesor, se pare. Un tester s-ar juca în aceste zile cu Gear Fit 2 şi cu un aşa numit headset Gear IconX, pe care le-a analizat într-o postare pe web.

Cu această ocazie aflăm că Gear Fit 2 rămâne o brăţară de fitness tracking cu veleităţi de smartwatch, iar Gear IconX este un nou headset Bluetooth. Fit 2 ar urma să fie mai curbat şi ergonomic, de această dată primind şi un chipset GPS, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a monitorizării distanţelor parcurse cu bicicleta sau la jogging.

Samsung Gear Fit 2

Ne aşteptăm şi la un ecran AMOLED curbat foarte luminos, ca la predecesor şi vedem şi un senzor de puls în spate. Gear IconX e o pereche de căşti wireless şi cu control touch. Accesoriul e rezistent la apă şi praf, poate fi ţinut într-o carcasă specială pentru încărcare şi aparent headsetul are şi rol de fitness tracker, dar şi de music player.

IconX vine cu 4 GB memorie flash şi controlul sau e realizat via touch printr-un mecanism plasat în spatele gâtului. Încă nu avem preţuri pentru aceste modele şi e posibil să le vedem debutând la Computex sau IFA 2016.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×