Samsung Gear Fit 2 şi Gear IconX ar fi următoarele purtabile Samsung; Un tester vorbeşte despre ele în premieră

1.001 ori
<b>Samsung Gear Fit 2 şi Gear IconX ar fi următoarele purtabile Samsung; Un tester vorbeşte despre ele în premieră</b>Samsung Gear Fit rămâne unul dintre smartwatch-urile cele mai apreciate de la Samsung, iar el e pe cale să aibă un succesor, se pare. Un tester s-ar juca în aceste zile cu Gear Fit 2 şi cu un aşa numit headset Gear IconX

Samsung Gear Fit rămâne unul dintre smartwatch-urile cele mai apreciate de la Samsung, iar el e pe cale să aibă un succesor, se pare. Un tester s-ar juca în aceste zile cu Gear Fit 2 şi cu un aşa numit headset Gear IconX, pe care le-a analizat într-o postare pe web.

Cu această ocazie aflăm că Gear Fit 2 rămâne o brăţară de fitness tracking cu veleităţi de smartwatch, iar Gear IconX este un nou headset Bluetooth. Fit 2 ar urma să fie mai curbat şi ergonomic, de această dată primind şi un chipset GPS, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a monitorizării distanţelor parcurse cu bicicleta sau la jogging.

Samsung Gear Fit 2

Ne aşteptăm şi la un ecran AMOLED curbat foarte luminos, ca la predecesor şi vedem şi un senzor de puls în spate. Gear IconX e o pereche de căşti wireless şi cu control touch. Accesoriul e rezistent la apă şi praf, poate fi ţinut într-o carcasă specială pentru încărcare şi aparent headsetul are şi rol de fitness tracker, dar şi de music player.

IconX vine cu 4 GB memorie flash şi controlul sau e realizat via touch printr-un mecanism plasat în spatele gâtului. Încă nu avem preţuri pentru aceste modele şi e posibil să le vedem debutând la Computex sau IFA 2016.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×