Samsung Galaxy Folder 2 e anunţat oficial în sfârşit, telefonul cu clapetă ajunge întâi în China

1.898 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 e anunţat oficial în sfârşit, telefonul cu clapetă ajunge întâi în China</b>Să nu credeţi că doar iPhone 7 a avut o tonă de scăpări înainte de debut. Un model ceva mai "low profile" de la Samsung, Galaxy Folder 2 a avut parte şi el de extrem de multe leak-uri, inclusiv pe bază de fotografii oficiale, cadre hands on şi certificări

Să nu credeţi că doar iPhone 7 a avut o tonă de scăpări înainte de debut. Un model ceva mai "low profile" de la Samsung, Galaxy Folder 2 a avut parte şi el de extrem de multe leak-uri, inclusiv pe bază de fotografii oficiale, cadre hands on şi certificări. Iar de azi e în sfârşit oficial, fiind anunţat de Samsung.

Terminalul a fost certificat de TENAA cu câteva săptămâni în urmă şi urmează să ajungă întâi în magazinele din China. Acest model cu clapeta vine cu un format atipic pentru că terminalele de genul au şi ecran extern, dar el are doar display intern de 3.8 inch cu rezoluţie WVGA. Integrează şi un chipset Snapdragon 425 de 1.4 GHz (quad core), 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

Samsung Galaxy Folder 2

Avem parte şi de slot microSD, baterie de 2950 mAh, care ar trebui să ofere 318 ore de funcţionare în standby, plus o cameră de 8 megapixeli în spate, cu blitz LED. Folder 2 măsoară 15.4 mm în grosime şi cântăreşte 160 de grame, iar în fată avem o cameră de 5 MP. Listat pe auriu deocamdată, handsetul rulează Android 6.0.1 Marshmallow şi beneficiază şi de conectivitate 4G LTE, GPS şi Glonass.

Şansele sunt mici să ajungă şi la noi, dar am văzut prezente mai ciudate pe piaţa locală, ce e drept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×