Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi lansat pe 2 august în cadrul unui eveniment din New York

1.321 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi lansat pe 2 august în cadrul unui eveniment din New York</b>Un lucru sigur este acela că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 urmează a fi lansat spre sfârșitul acestei veri, telefon ce va aduce câteva noutăți interesante la pachet. Astăzi poposește pe web un soi de invitație pentru evenimentul de lansare ce este

Știam deja faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea noului phablet din seria Note pentru sfârșitul acestei veri, dar nu și data exactă.. Ei bine, acest din urmă detaliu sosește astăzi la îndemâna noastră prin intermediul unei imagini ce pare a ne prezenta invitația de presă pentru conferința în cauză.

Aparent, dezvăluirea lui Note 7 se va petrece pe data de 2 august în cadrul unui eveniment marca Unpacked ce va avea loc în New York în cadrul Alice Tully Hall din Lincoln Center. Și aici se face referire la marginile curbate în stil S7 Edge, semn că telefonul va beneficia într-adevăr de un asemenea panou, unul care va permite scrierea cu stylus-ul S-Pen chiar și pe margini, potrivit unui teaser recent.

Cât despre numele purtat de noul phablet, există o speculație potrivit căreia Samsung dorește ca publicul să nu asocieze cifra 6 cu hardware învechit - mulți cumpărători având în minte modelul Galaxy S6 lansat în 2015.

Tocmai de aceea se alege denumirea Note 7 în ton cu cea a flagship-ului lansat în această primăvară. Printre specificațiile produsului vom avea un display QHD de 5.77 inch, un procesor Snapdragon 823, o cameră foto principală de 12 megapixeli și 4 sau 6 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×