Samsung ar putea prezenta ceasul Galaxy Gear 2 și brățara Galaxy Band la MWC 2014

1.326 ori
<b>Samsung ar putea prezenta ceasul Galaxy Gear 2 și brățara Galaxy Band la MWC 2014</b>Suntem la 2 luni distanță de debutul lui Mobile World Congress 2014 și asta înseamnă că vom vedea noi terminale mobile anunțate de marii producători tech. Samsung se număra printre ei, iar astăzi descoperim ce vor prezenta în segmentul de...

Suntem la 2 luni distanță de debutul lui Mobile World Congress 2014 și asta înseamnă că vom vedea noi terminale mobile anunțate de marii producători tech. Samsung se număra printre ei, iar astăzi descoperim ce vor prezenta în segmentul de gadgeturi care se pot purta la încheietură.

Pe lângă noi membri ai familiei Galaxy Tab și Galaxy Note, vom vedea și un smartphone Tizen de la Samsung, dar și un Galaxy Gear 2, urmașul smartwatch-ului care a primit review de la noi în această toamnă. Mai interesant e că vom avea parte și de o brățară Galaxy Band, conform celor de la The Korean Herald.

Personal, mi se pare cam devreme pentru sosirea lui Galaxy Gear 2, de vreme ce predecesorul său de abia are un trimestru în spate. Specificațiile noului ceas nu sunt cunoscute în totalitate, dar știm că el va adopta un ecran flexibil OLED și probabil un CPU mai puternic. Galaxy Band va fi o brățară pentru fitness, care va monitoriza sănătatea utilizatorului și aspecte precum puls și tensiune.

Să vedem și ce preț va avea aceasta brățară și cum va interacționa ea cu terminalele ce rulează aplicația S Health.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×