Șeful departamentului de design HTC Taiwan a fost acuzat pentru dezvăluirea de informații secrete

1.178 ori
<b>Șeful departamentului de design HTC Taiwan a fost acuzat pentru dezvăluirea de informații secrete</b>Procurorii din Taiwan, au pus sub acuzare în cursul zilei de vineri pe șeful departamentului de design și pe alți 5 angajați din conducerea companiei HTC. Aceștia au fost acuzați pentru abuz de încredere și pentru dezvăluirea de informații...

Procurorii din Taiwan, au pus sub acuzare în cursul zilei de vineri pe șeful departamentului de design și pe alți 5 angajați din conducerea companiei HTC. Aceștia au fost acuzați pentru abuz de încredere și pentru dezvăluirea de informații comerciale către China.

Vice-președintele departamentului de design HTC, Chien Chih-lin, a fost acuzat pentru dezvăluirea unei serii de designuri pentru viitoarele terminale ce vor fi lansate de către HTC, iar potrivit procurorilor, se pare că se dorește înființarea unei noi companii în China, pentru care ar fi fost folosite aceste informații secrete.

De asemenea, acesta a mai fost acuzat pentru luare de mită și pentru abuz de încredere, el falsificând cheltuieli de peste 1 milion de dolari. Acesta va risca o condamnare de aproximativ 10 ani. încă de la lansarea pe piață, HTC a pierdut peste 101 milioane de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×