Faimosul telefon LG G Flex ajunge În România, vândut de eMAG.ro!

3.136 ori
<b>Faimosul telefon LG G Flex ajunge În România, vândut de eMAG.ro!</b>Atunci când LG G Flex debuta luna trecută în unele țări din Asia aflăm că el va sosi în luna decembrie și în România și ne venea greu să credem acest lucru. Ei bine, iată-l acum în oferta celor de la eMAG.ro, acesta fiind unul dintre cele...

Atunci când LG G Flex debuta luna trecută în unele țări din Asia aflăm că el va sosi în luna decembrie și în România și ne venea greu să credem acest lucru. Ei bine, iată-l acum în oferta celor de la eMAG.ro, acesta fiind unul dintre cele mai inovatoare smartphone-uri ale anului.

La eMAG.ro telefonul costă 3.399 lei și vine în varianta de culoare neagră. Prin ce se remarcă acest device? 2 aspecte principale: posibilitatea de "auto vindecare" a carcasei în zona din spate după un contact mai dur sau zgâriere și o carcasă flexibilă. Handsetul are un design curbat, care ne permite să nu ne dăm seama că avem de-a face cu un ecran HD de 6 inch în zona sa frontală, în vreme ce în spate găsim același setup cu butoane fizice de volum și On/Off ca la LG G2.

LG G Flex vine cu o cameră de 13 megapixeli, procesor quad core Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și nu are slot microSD. Ecranul său este un Curved POLED (Real RGB) cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, iar sub carcasa curbata se ascunde o baterie de 3500 mAh. Noul venit rulează Android 4.2.2 și este capabil de captură video Full HD la 60 FPS.

Nu veți găsi un telefon mai original de atât pe piața locală în acest moment!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×