Smartwatch-ul Apple ar putea folosi energie solară și Încărcare wireless

1.190 ori
<b>Smartwatch-ul Apple ar putea folosi energie solară și Încărcare wireless</b>La început de februarie primim noi vești despre ceasul Apple, acel smartwatch care va schimba întreg segmentul de produse ce se poartă la încheietură. Astfel, aflăm că acest smartwatch ar putea sosi cu alimentare pe bază de energie solară și...

La început de februarie primim noi vești despre ceasul Apple, acel smartwatch care va schimba întreg segmentul de produse ce se poartă la încheietură. Astfel, aflăm că acest smartwatch ar putea sosi cu alimentare pe bază de energie solară și încărcare wireless.

The New York Times scrie că firma din Cupertino a avut probleme în ultima vreme cu alimentarea acestui device și ia în calcul noi tehnologii pentru a rezolva problema. Printre ele se numără și dotarea ceasului cu un sistem de încărcare solară. Acesta ar încărca bateria atunci când terminalul este purtat ziua, în bătaia soarelui, dar nu vă entuziasmați prea tare, deoarece tehnologia mai are ani buni până să fie gata.

Articolul celor de la NY Times reamintește de faptul că acest ceas ar putea sosi cu un display curbat și citează o sursă anonimă apropiată de Apple, care aduce în discuție încărcarea wireless. Există o comparație cu telefoanele Nokia și încărcarea lor prin padurile magnetice Qi, iar Apple va oferi ceva similar pe iWatch.

Deocamdată nici măcar iPhone-urile nu au parte de această metodă de încărcare, deci bănuiesc că și aici mai e de așteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×