Smartwatch-ul Emporio Armani Connected va sosi la vânzare din septembrie; prețul ar putea fi de peste 400 dolari

1.062 ori
<b>Smartwatch-ul Emporio Armani Connected va sosi la vânzare din septembrie; prețul ar putea fi de peste 400 dolari</b>Au trecut luni bune de la anunțul oficial al smartwatch-ului Emporio Armani Connected și nici acum produsul nu este disponibil la vânzare. Aflăm totuși că debutul comercial va avea loc în luna septembrie a acestui an, mai precis pe data de 14 când

La începutul acestui an era anunțat oficial și smartwatch-ul Emporio Armani Connected, un ceas despre care aflăm astăzi detalii importante. Se pare că debutul său comercial va avea loc pe data de 14 septembrie, veste ce a fost dezvăluită în cadrul Milan Fashion Week unde produsul a fost prezentat oficial publicului de la fața locului.

Vorbim aici despre un smarwatch ce aduce un display circular cu tehnologie AMOLED, un procesor Snapdragon Wear 2100 la interior și un senzor pedomentru. Ceasul va putea monitoriza numărul de pași realizați, distanța parcursă, dar și numărul de calorii arse pe parcursul unei zile. Primim și funcția de notificări pentru mesajele și update-urile primite pe smartphone și sistemul de operare Android Wear 2.0.

Aflăm că Emporio Armani va comercializa extra și 8 curele diferite pentru a fi atașate la noul smartwatch. Deși prețul nu a fost dezvăluit, sunt șanse mari ca suma de vânzare să treacă de 400 dolari, fiind vorba aici despre un produs din gama premium. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×