ASUS ZenFone 4 ar fi fost amânat până în septembrie, iar seria ZenWatch ar putea fi oprită

1.230 ori
<b>ASUS ZenFone 4 ar fi fost amânat până în septembrie, iar seria ZenWatch ar putea fi oprită</b>Surse din Asia ne aduc astăzi la cunoștiință faptul că ASUS ar putea amâna debutul smartphone-ului ZenFone 4 pentru luna septembrie a acestui an, asta în vreme ce noi așteptam ca lansarea noii serii de terminale să aibă loc la Computex 2017 peste doar

Judecând după lansările din ultimii ani, ne aşteptăm ca ASUS să prezinte modelele ZenFone 4 la Computex 2017, în următoarele săptămâni. Totuşi surse din Asia afirmă că debutul ar fi fost amânat până în septembrie.

Producţia noului smartphone a început în această lună şi livrările în Taiwan şi cele internaţionale ar trebui să ia start în intervalul iulie - septembrie. Aceleaşi surse declară că ASUS ia în calcul încheierea seriei ZenWatch, care în acest moment e produsă prin outsourcing la Pegatron. Având în vedere debutul lui ASUS ZenFone 3 în octombrie anul trecut, un debut prin septembrie ar fi acceptabil.

Problema e că atunci vine şi noul iPhone, asta dacă nu a fost amânat până în noiembrie, cum se spunea la un moment dat. Digitimes scrie că profitul net al ASUS pe trimestrul întâi a atins cel mai scăzut nivel din ultimele 23 de trimestre, de aici şi deciziile legate de ZenWatch sau întârzierea lui ZenFone 4. ASUS stă totuşi bine în zona de notebook-uri de gaming mai ales.

Pe ZenFone 4 şi ZenFone 4 Max le-am văzut afișate în slide-uri de curând. Aşteptăm cel puţin un model din noua serie care să aibă cameră duală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×