Smartwatch-ul FitBit Ionic ajunge în premieră pe plan local în oferta Orange România

1.697 ori
<b>Smartwatch-ul FitBit Ionic ajunge în premieră pe plan local în oferta Orange România</b>Spre sfârșitul lunii august a venit și lansarea primului smartwatch Fitbit, modelul Ionic care de astăzi poate fi achiziționat la precomandă prin intermediul Orange România. Ceasul rulează un sistem de operare propriu numit Fitbit OS și oferă

Sfârșitul lunii august ne-a adus și lansarea primului smartwatch semnat Fitbit, produs cunoscut pe piață sub denumirea completă de Fitbit Ionic. De astăzi acest produs este disponibil în premieră prin intermediul Orange România, operator ce oferă clienților șansa de a-l achiziționa atât la liber pentru suma de 349 euro, dar și prin intermediul unui sistem de rate pe factură ce presupune plata unei taxe lunare de 16 euro.

Fitbit Ionic

Ceasul este destinat sportivilor de performanță și celor care vor să își monitorizeze activitățile fizice zilnice, acesta oferind un senzor pedometru pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse, dar și a caloriilor. Este rezistent la apă în regim 5 ATM și poate măsura în timp real rezultatele obținute într-o sesiune de înot precum numărul de bazine parcurse sau caloriile consumate în timpul exercițiului.

Avem parte și de scanner pentru măsurarea pulsului, 2.5 GB spațiu de stocare flash (până la 300 melodii stocate), suport pentru conectarea de căști Bluetooth, dar și un sistem GPS integrat. Pentru că este un smartwatch, asta înseamnă că veți primi în timp real și notificări pentru mesajele sau apelurile de pe smartphone, dar și pentru actualizările din rețelele de socializare.

Fitbit Ionic este compatibil cu smartphone-urile iOS, Android și Windows Phone, iar ca sistem de operare avem Fitbit OS. Ceasul este de astăzi disponibil la precomandă, iar livrările încep din 16 octombrie. Detalii extra aveți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×