Smartwatch-ul cu Amazon Alexa la bord e aici: iMCO CoWatch costă sub 200 de dolari, suportă control pe bază de comenzi vocale

1.811 ori
<b>Smartwatch-ul cu Amazon Alexa la bord e aici: iMCO CoWatch costă sub 200 de dolari, suportă control pe bază de comenzi vocale</b>Pe piața din SUA, phablet-ul Huawei Mate 9 a sosit cu asistentul virtual Amazon Alexa preinstalat din fabrică, software care acum debutează și pe un smartwatch. Este vorba despre iMCO CoWatch, un purtabil arătos ce a fost lansat prin intermediul unei

Dacă Amazon Alexa şi-a găsit drum pe Huawei Mate 9, în varianta vândută în SUA şi are şanse să ajungă şi pe viitorul difuzor smart de la Allview, ei bine iată că asistentul virtual tocmai a făcut marea trecere şi pe smartwatch. E vorba despre modelul iMCO CoWatch, care a început să se vândă pe Amazon la suma de 200 de dolari sau chiar mai putin.

iMCO CoWatch

Creaţie a unui startup care a pornit la drum via Indiegogo şi a primit finanţare din 50 de ţări, acest CoWatch e primul smartwatch cu suport Alexa din lume. Se poate conecta la modele iPhone şi telefoane cu Android şi vine cu un corp din oţel inoxidabil şi ceramică. Are un cadran rotunjit şi la interior găsim un procesor dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB stocare.

iMCO CoWatch

Veţi putea rosti comenzi direct spre acest purtabil, dar şi să folosiţi o interfaţă intuitivă, cu numeroase opţiuni de watch faces. Evident, ceasul aduce şi clasicele funcţii ale unui smartwatch şi anume pedometru, senzor de puls, notificări, dar şi Speed Dial. Are un ecran Super AMOLED cu rezoluţie de 400 x 400 pixeli, e rezistent la apă şi CoWatch ar trebui să ofere până la 32 de ore de funcţionare.

Folosind Alexa veţi putea să îi comandaţi ceasului să redea ştirile, să aflaţi cum e vremea sau traficul şi chiar să controlaţi sistemul smart home de la încheietură. Produsul se poate cumpăra de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×