Smartwatch-ul Ulefone uWear poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 20.99$; iată ce ne oferă acesta

Autor:  | Publicat în:  Ulefone 2.532 ori
<b>Smartwatch-ul Ulefone uWear poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 20.99$; iată ce ne oferă acesta</b>Pe l&acirc;ngă smartphone-uri, cei de la Ulefone aduc pe piață și diverse gadget-uri purtabile, cum este cazul ceasului inteligent uWear pe care &icirc;l puteți vedea mai jos. Acest produs este subiectul unei campanii desfășurate &icirc;n acest...

Pe lângă smartphone-uri, cei de la Ulefone aduc pe piață și diverse gadget-uri purtabile, cum este cazul ceasului inteligent uWear pe care îl puteți vedea mai jos. Acest produs este subiectul unei campanii desfășurate în acest moment de către EverBuying, retailer ce oferă un cupon de reducere despre care aflați mai jos.

Ceasul de față vine cu display de 1.44 inch + sticlă 2.5D și rezoluție 128 x 128 pixeli, cu certificare IP65 pentru rezistență la apă și praf, dar și cu tehnologia Bluetooth 4.0 prin care se conectează la smartphone-urile cu Android sau iOS. Ulefone uWear dispune de o baterie Lithium-Ion de 220 mAh ce promite aproximativ 7 zile de autonomie.

Ulefone uWear

Desigur, avem la dispoziție și numeroase funcții ce îl transformă într-un device inteligent, printre acestea numărându-se posibilitatea de stocare a contactelor, reminder pentru apelurile și mesajele primite, cât și un senzor pedometru. La pachet se adaugă un senzor pentru monitorizarea somnului și funcția de reminder în caz de sedentarism.

Smartwatch-ul Ulefone uWear poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 20.99$; iată ce ne oferă acesta

Din punct de vedere al design-ului, primim un device similar lui Apple Watch, cu o carcasă realizată din oțel inoxidabil și cu protecție 2.5D pentru ecranul de 1.44 inch. Nu în ultimul rând, putem folosi acest ceas și pe post de declanșator foto pentru camera existentă la bordul telefonului nostru.

Ulefone uWear

Așa cum vă spuneam, cei de la EverBuying.net vin cu un cupon special pentru voi, unul ce scade prețul lui Ulefone uWear la doar 20.99 dolari ~ 87 lei, față de prețul normal de 22.99 dolari. Pentru a beneficia de acest preț tot ce aveți de făcut este să introduceți codul EBUWEAR la achiziția de pe site-ul retailerului chinez. Puteți plasa o comandă de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×