Tableta Teclast X98 Plus II poate fi achiziționată mâine pentru suma de doar 610 lei; iată detalii!

1.006 ori
<b>Tableta Teclast X98 Plus II poate fi achiziționată mâine pentru suma de doar 610 lei; iată detalii!</b>Dacă vă aflați în căutarea unei tablete cu dotări high-end și setup dual-boot, atunci poate că modelul Teclast X98 Plus II este cel mai potrivit pentru voi. Acest dispozitiv primește în această perioadă o reducere foarte atractivă din partea celor de la

Cei aflați în căutarea unei tablete high-end menită să îndeplinească atât rolul de dispozitiv multimedia, dar și pe cel de înlocuitor pentru notebook, își pot îndrepta atenția către modelul Teclast X98 Plus II. Acest dispozitiv primește acum o reducere foarte atractivă din partea celor de la GearBest.com, magazin ce afișează un preț de doar 149.99 dolari pentru achiziția acestui device în cursul zilei de mâine.

Teclast X98 Plus II

Printre dotările acestui terminal avem display-ul de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli și tehnologie IPS, procesorul quad-core Intel Atom Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz, respectiv chip-ul de 4 GB memorie RAM. Pentru stocare avem la dispoziție 64 GB memorie flash și posibilitatea de a opta pentru un card microSD de până la 128 GB.

Teclast X98 Plus II

Există un procesor grafic Intel HD Gen8 la bord, o cameră foto principală de 2 megapixeli, dar și un senzor frontal cu același număr de megapixeli pentru realizarea de apeluri video. Bateria este o unitate de 8000 mAh, iar ca elemente de conectivitate primim următoarele: port microUSB v2.0 pentru încărcare/sincronizare date, port microHDMI, un jack audio 3.5 mm, OTG și conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Teclast X98 Plus II

Tableta Teclast X98 Plus II aduce un setup dual-boot compus din Android 5.1 Lollipop și Windows 10, platforme ce oferă funcții interesante la pachet. În timp ce Android va fi util pentru rularea de numeroase jocuri și aplicații, sistemul de operare Windows 10 ne va oferi funcții de productivitate, un exemplu pe care îl putem da aici fiind pachetul de aplicații Office (Word, Excel, Powerpoint, etc.). 

Teclast X98 Plus II

Prețul de 149.99 dolari destinat acestui model va fi afișat doar mâine pe data de 13 iulie, zi în care 100 clienți vor putea cumpăra tableta pentru această sumă. Treptat, prețul dispozitivul va crește la 159.99 dolari - joi, respectiv 164.99 dolari în ziua de vineri. Mai există o șansă să achziționați modelul de față pentru suma de 149.99 dolari și în perioada 16 - 18 iulie când vor fi puse la vânzare doar 50 unități / pe zi la prețul redus.

Mai multe detalii despre campanie găsiți pe site-ul gearbest.com unde sunt afișate și alte tablete la fel de interesante. De asemenea, retailerul chineză oferă cadou o tabletă Teclast X98 Plus II prin intermediul paginii de Facebook unde aveți și informațiile necesare pentru înscriere. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×