Smartwatch-urile Samsung pot fi utilizate acum în tandem și cu iPhone-uri; iată modelele compatibile

1.999 ori
<b>Smartwatch-urile Samsung pot fi utilizate acum în tandem și cu iPhone-uri; iată modelele compatibile</b>Sud-coreenii de la Samsung anunță astăzi lansarea aplicațiilor Gear S și Gear Fit în App Store, aplicații ce aduc astfel suport pentru conectarea smartwatch-urilor din aceste serii la terminale iPhone. Cu toate că funcțiile oferite nu vor fi pe atât de

Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung au lansat în App Store noi aplicații Gear S și Gear Fit, aplicații care ne vor permite sincronizarea ceasurilor inteligente din aceste serii la un iPhone. Printre modelele de smartwatch-uri compatibile se numără Gear S2, Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier și nu în ultimul rând Gear Fit 2.

Cu toate că nu vom primi toate funcțiile pe care le găsim în mod normal în aplicațiile destinate platformei Android, avem și aici posibilitatea de a primi notificări pentru apelurile, mesajele și update-urile de pe rețelele de socializare, cât și posibilitatea de monitorizare a activității fizice.

Aceasta este o veste bună pentru utilizatorii de iPhone ce nu găsesc modelul Apple Watch pe atât de atractiv, smartwatch-urile actuale ale celor de la Samsung fiind chiar interesante atât din punct de vedere al design-ului, cât și al dotărilor oferite la pachet. De asemenea, există și modele dotate cu 4G LTE, tehnologie ce lipsește de pe smartwatch-urile Apple. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×