Samsung ar urma să ofere la precomandă noile modele Galaxy S8 și S8+ chiar în ziua lansării pe plan european

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.646 ori
<b>Samsung ar urma să ofere la precomandă noile modele Galaxy S8 și S8+ chiar în ziua lansării pe plan european</b>Doar câteva zile au mai rămas până când Samsung va prezenta ofical noile smartphone-uri Galaxy S8 și S8+, iar asta înseamnă că leak-urile mai continuă până atunci. Pe baza unui raport recent sosit în mediul online aflăm că aceste două terminale vor ajunge

Am început numărătoarea inversă până la debutul noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, produse ce vor fi prezentate oficial pe data de 29 martie în cadrul unui eveniment ce are loc în New York. Astăzi pe baza unui raport sosit în mediul online aflăm că programul de precomandă pentru cele două dispozitive va debuta chiar în ziua lansării pe plan european.

Vestea indică faptul că precomenzile vor fi acceptate din 29 martie în Olanda, dar nu avem pentru moment și vești referitoare la data la care acestea vor fi livrate către clienți. Ce mai dezvăluie raportul totuși, este că cei care vor alege precomanda unul dintre aceste modele nu vor beneficia de extra-accesorii sau reduceri speciale, cel puțin nu în cazul pieței din Olanda.

Așa cum am aflat în numeroase rânduri, se așteaptă ca Samsung Galaxy S8 să aibă un preț de 799 euro, în vreme ce Galaxy S8+ va costa 899 euro. Cu siguranță le vom vedea listate și la noi pe plan local foarte rapid după lansarea oficială, QuickMobile fiind unul dintre magazinele la care ne gândim din start că vor oferi posibilitatea de precomandă. 

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×