Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus îşi dezvăluie dimensiunile: telefoane compacte cu ecrane mari

4.731 ori
<b>Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus îşi dezvăluie dimensiunile: telefoane compacte cu ecrane mari</b>O nouă săptămână ce debutează cu leak-uri referitoare la modelele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, terminale care aparent sunt așteptate să debuteze oficial în cadrul unui eveniment programat pentru luna aprilie. Descoperim astăzi faptul că cele

După ce am văzut Galaxy S8 scăpând sub forma unor randări de huse, e rândul unor schiţe să pice sub ochiul nostru critic. Aceste schiţe dezvăluie dimensiunile lui Galaxy S8, dar şi ale versiunii sale cu ecran de 6 inch, Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 - Dimensiuni

Cei de la GSMArena au pus mâna pe aceste imagini, care vin de la aceeaşi sursă care le-a trimis randări 3D ale viitorului flagship. Aflăm cu această ocazie ca Samsung Galaxy S8 Plus măsoară 7.94 mm în grosime, dar şi 78.51 mm în lăţime, respectiv 152.38 mm în lungime. Asta înseamnă că este mai lung şi mai lat decât Galaxy S7 Edge, iar ecranul e surprinzător de mare, cu o diagonală de 6.3 inch.

Samsung Galaxy S8 - Dimensiuni

Varianta mai mică, adică Galaxy S8 standard măsoară 140.14 mm x 72.20 mm x 7.30 mm, fiind puţin mai scurt şi mai subţire decât Galaxy S7, dar şi mai lat. O comparaţie mai justă ar fi cu Galaxy S7 Edge, pentru că ecranul are o diagonală de 5.7 inch în acest caz. Nici aici şi nici la S8 Plus nu sunt luate în calcul şi marginile curbate, deci de fapt ecranul e şi mai mare.

Muchii ultrasubţiri înconjoară display-ul, iar în spate vom avea o cameră protuberantă. Privim cu precauţie aceste scăpări, mai ales că e menţionat un port microUSB şi nu USB Type C şi încă nu e clară poziţia butonului Power (stânga sau dreapta). Diagonalele par plauzibile totusi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×