Dock-ul Samsung Desktop Experience (DeX) destinat lui Galaxy S8 apare în imagini; vine cu port HDMI și cooler la pachet

1.266 ori
<b>Dock-ul Samsung Desktop Experience (DeX) destinat lui Galaxy S8 apare în imagini; vine cu port HDMI și cooler la pachet</b>Începem ziua cu un nou leak referitor la Samsung Galaxy S8, de această dată fiind vorba despre imagini cu un accesoriu pe care sud-coreenii îl vor prezenta în cadrul evenimentului de pe data de 29 martie. Este vorba despre acel dock DeX ce va servi pe

Acum ceva vreme am aflat și faptul că Samsung pregătește o suită de accesorii interesante destinate smartphone-urilor Galaxy S8 și S8+, accesorii dintre care se va număra și dock-ul Desktop Experience Station. Acesta a fost menționat alături de prețul de comercializare într-un tweet anterior postat de către @evleaks, iar astăzi vedem și o primă imagine ce-i drept nu tocmai detaliată cu gadget-ul în cauză.

Samsung DeX

Se pare că avem de-a face cu un soi de evoluție al încărcătorului wireless care se lansa odată cu Galaxy S7 Edge, dar vedem și elemente extra în cazul de față. Dock-ul va avea responsabilitatea de a conecta smartphone-ul la un monitor extern sau laptop și astfel utiliza puterea de procesare a telefonului pentru rularea unor diferite aplicații fix precum se întâmplă și cu un PC standard.

Nu putem să nu aducem aminte de dock-ul Continuum al celor de la Microsoft prin care telefoanele Windows Mobile primeau o capabilitate similară de a se transforma în desktop. Revenind la produsul Samsung numit DeX, vedem aici un port USB Type-C destinat conectării telefonului, două porturi USB 2.0, un port Ethernet 100 Mpbs și unul HDMI care poate alimenta și monitoare 4K la 30fps.

Există și un cooler aici pentru a ține temperatura sub control și aflăm că dock-ul nu va avea funcție de încărcare wireless. După cum puteți vedea, prețul acestui accesoriu va fi de 149.99 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×