Sony FES Watch U, ceas E-Ink de generaţie a doua e acum la vânzare

1.360 ori
<b>Sony FES Watch U, ceas E-Ink de generaţie a doua e acum la vânzare</b>Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch inedit atunci este vremea să vă puneți bani deoparte pentru Sony FES Watch U, un purtabil cu display și curea e-ink ce ne permite personalizarea la un nou nivel. Acest produs tocmai ce a debutat comercial și

Sony a preferat să îşi asume riscuri pentru produse revoluţionare folosind o platformă de crowdfunding şi aşa a luat nastere FES Watch, un ceas cu tehnologie E-Ink. După ce s-a bucurat de un oarecare succes, acum vedem şi generaţia a doua ajungand la vânzare. E vorba despre Sony FES Watch U.

Sony Fes watch u

Dacă primul FES Watch avea un design minimalist, ei bine cel nou trece la o abordare mai premium, cu o muchie metalică a ecranului. Avem şi designuri mai variate la nivel de watch face, disponibile prin conectarea ceasului la un smartphone cu aplicaţia FES Closet instalată. Deocamdată noul purtabil e disponibil doar în Japonia, în vreme ce prima generaţie se pregăteşte să ajungă în magazinele din toată lumea.

Sony Fes watch u

Utilizarea tehnologiei E-Ink şi E-Paper are avantajul unui consum mult redus de baterie, dar şi al vizibilităţii excelente în bătaia soarelui. În plus e nevoie de componente mai puţin complexe şi ceasul devine astfel mai subţire şi mai uşor decât rivalii. Un alt avantaj este că pe lângă display şi cureaua poate fi fabricată din E-Ink şi personalizabila cu aceleaşi modele ca şi ecranul.

Sony Fes watch u

Evident vorbim aici despre afişaje în alb/negru, pentru că la E-Ink color încă se lucrează şi tehnologia nu e gata. FES Watch U costă 544 dolari pe negru şi 417 dolari pe argintiu şi alb. Bateria sa oferă autonomie de 3 săptămâni, iar produsul se găseşte în unele magazine din Tokyo deja. Veţi putea aplica modele şi teme pe ceas şi cureaua sa, folosind o aplicaţie care converteşte fotografiile de pe smartphone în astfel de modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×