Samsung Galaxy Note8 disponibil la vânzare în România începând de azi

1.603 ori
<b>Samsung Galaxy Note8 disponibil la vânzare în România începând de azi</b>De astăzi Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil la vânzare oficial pe plan local, telefon care se laudă cu un display generos de 6.3 inch și printr-o cameră duală. Este totodată o premieră a sud-coreenilor, fiind primul telefon ce inaugurează o asemenea

O bună parte a vieţii mele ziua de 15 septembrie a însemnat începutul şcolii, dar de câţiva ani această dată a devenit oarecum tradiţională pentru lansarea flagship-urilor de toamnă sau punerea lor în vânzare. Începând de azi fanii Samsung pot cumpăra noul Samsung Galaxy Note8, pus la vanzare internaţional si în România.

Terminalul era anunţat la mijlocul lunii trecute şi v-am oferit de atunci un clip hands on, o sesiune AMA de la lansarea sa în România şi unboxing-ul terminalului. Vine şi recenzia în următoarele zile pentru acest phablet cu ecran de 6.3 inch. Aflaţi că Note8 (aceasta este grafia corectă a numelui său) este disponibil de azi în toate magazinele partenerilor Samsung.

Primul phablet de genul a fost înmânat chiar de către preşedintele Samsung România, Hun Lee, subliniind importanţa gamei Note în portofoliul companiei. De-a lungul perioadei de precomandă, terminalul cu cameră duală şi stylus a fost oferit la pachet cu un Samsung DeX Station, mecanism de andocare care transformă telefonul în înlocuitor de PC. Foloseşte în tandem şi o tastatură şi un mouse, dar şi un monitor cu acest scop.

Galaxy Note8 dispune de un ecran Quad HD+ de 6.3 inch cu suport HDR şi panou Super AMOLED Infinity. Noul S Pen vine cu rezistenţă la apă şi praf şi permite partajarea de texte animate sau desene printr-o platformă compatibilă cu GIF-uri. Phablet-ul inaugurează camera duală în gama Galaxy şi oferă stabilizare optică pe ambii senzori de 12 megapixeli.

Smartphone-ul se vinde la sume în jurul a 4499 lei la retailerii locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×