Dungeon Hunter 4 review: RPG arătos, dar sufocant cu In App Purchases (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.501 ori
<b>Dungeon Hunter 4 review: RPG arătos, dar sufocant cu In App Purchases (Video)</b>Dungeon Hunter 4 are deja câteva luni în spate, iar acest RPG de la Gameloft a primit în sfârșit review de la Mobilissimo.ro pe tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1. Observați că pe terminal jocul a avut un ușor lag, mai ales când apăreau mai multe...

Dungeon Hunter 4 are deja câteva luni în spate, iar acest RPG de la Gameloft a primit în sfârșit review de la Mobilissimo.ro pe tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1. Observați că pe terminal jocul a avut un ușor lag, mai ales când apăreau mai multe personaje pe ecran.

Acest titlu este disponibil gratuit și ocupa în jur de 1 GB în memoria terminalului. Avem de-a face cu un action RPG/dungeon crawler plin de achiziții în aplicație și uneori nedrept de greu pentru a te stimula să cumperi. Sau puteți face grinding, în speranța că obțineți destul aur sau bijuterii pentru arme și abilități mai puternice. Aveți la dispoziție 4 clase de personaje, unele care atacă de aproape și altele care lovesc de la distanță.

Magazinul de arme, armuri și alte accesorii este vast în acest joc, dar totul este foarte, foarte scump. Puteți echipa o cască, protecții pentru picioare, săbii, arcuri, topoare și fiecare dintre ele poate avea atașat un charm, care îi va spori abilitățile. Dungeon Hunter 4 vine și cu o poveste, clasică dacă mă întrebați pe mine. Un regat medieval a fost invadat de către demoni, ceea ce aduce puțin cu Diablo... și nici stilul jocului nu e departe de titlul celor de la Blizzard.

Dungeon Hunter 4

Grafica arata foarte bine, iar inamicii sunt bine desenați, ca și mediile în care vă veți perinda. Veți putea debloca abilități, precum cea care va permite să chemați o ploaie de meteoriți, să incendiați inamicii sau să vă faceți invizibil. Un alt aspect deranjant la joc este prezenta timerelor pentru orice upgrade. Dacă vreți să asociați un charm unei arme apare un timer, vreți să anulați acțiunea apare un timer, vreți să deblocați o abilitate timer, timer, timer, ceea ce devine enervant.

Puteți juca și cooperativ sau în arene PvP dacă pasionează. Acest "văr" al lui Diablo este un joc de nota 7 din păcate, fiind prea insistent cu In App Purchases, în reaua tradiție Gameloft. îl puteți descărca de aici pe Android sau de aici pentru iOS.

Aflați prețul tabletei aici:

Dungeon Hunter 4 review:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×