Suportul pentru Android Wear soseşte oficial pe iOS

1.224 ori
<b>Suportul pentru Android Wear soseşte oficial pe iOS</b>Cu o săptăm&acirc;nă &icirc;n urmă a avut loc o gafă, Amazon list&acirc;nd la precomandă smartwatchul Huawei Watch, care &icirc;n mod bizar bifa şi compatibilitatea iOS. Povestea a fost dezminţita rapidă de Huawei, dar azi Google a anunţat...

Cu o săptămână în urmă a avut loc o gafă, Amazon listând la precomandă smartwatchul Huawei Watch, care în mod bizar bifa şi compatibilitatea iOS. Povestea a fost dezminţita rapidă de Huawei, dar azi Google a anunţat oficial suportul lui Android Wear pe iOS.

Veţi avea nevoie de la un iPhone 5 în sus şi de iOS 8.2 şi versiuni ulterioare pentru a beneficia de conectivitate cu un ceas Android Wear. Primul model care inaugurează aceasta compatibilitate este LG Watch Urbane şi pe viitor toate modelele cu Android Wear vor oferi suport iOS. Încă nu e clar dacă ceasurile mai vechi for fi suportate la rândul lor, sau doar cele noi.

Folosind aplicaţia dedicată pe iOS, veţi putea primi notificări pe iPhone de la ceasul vostru cu Android Wear, dar şi urmări diferite obiective legate de fitness şi chiar beneficia de comenzi OK Google. Veţi putea primi notificări şi vedea SMS-uri şi apeluri de pe iPhone pe ceasul cu Android Wear. Bănuiesc că ar fi prea mult să ne dorim ca pe viitor Apple Watch să fie compatibil şi cu telefoane Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×