Telefon înlocuit de Apple Watch; Orange România aduce Apple Watch Series 5 (Cellular) cu eSIM, Number Share

3.186 ori
<b>Telefon înlocuit de Apple Watch; Orange România aduce Apple Watch Series 5 (Cellular) cu eSIM, Number Share</b>Orange România evoluează dincolo de paradigma clasică a apelului telefonic de pe telefon şi mută totul pe ceas. Începând de pe 6 decembrie operatorul va oferi spre precomandă ceasul Apple Watch Series 5 varianta Cellular. Ce înseamnă sosirea să aflaţi..

Orange România evoluează dincolo de paradigma clasică a apelului telefonic de pe telefon şi mută totul pe ceas. Începând de pe 6 decembrie operatorul va oferi spre precomandă ceasul Apple Watch Series 5 varianta Cellular. Ce înseamnă sosirea să aflaţi mai jos.

Practic dacă ai un Apple Watch Series 5 Cellular poţi pleca la jogging fără telefon şi vei putea primi apelurile pe ceas. Mai mult decât atât vei fi sunat pe acelaşi număr pe care îl ai pe telefonul tău, chit că ai telefonul acasă. Asta pentru că noul ceas are eSIM şi Number Share şi foloseşte acel număr. Numărul tău de la Orange poate fi folosit şi pe tabletă, mai multe telefoane şi ceasuri prin sistemul Number Share. Dacă ai şi AirPods iei apelul direct de pe ceas via cască, elegant, cochet. 

Telefon înlocuit de Apple Watch; Orange România aduce Apple Watch Series 5 (Cellular) cu eSIM, Number Share

Începând din 2019 Apple Watch-urile au devenit și mai independente faţă de iPhone-uri, având propriul App Store şi un WatchOS evoluat. Acum au şi 4G LTE, eSIM şi Number Share, deci chiar nu mai au treabă cu telefonul, dincolo de un setup iniţial şi un pairing. Apple Watch Series 5 a debutat în luna septembrie cu seria iPhone 11 şi este un purtabil cu funcţie Always On Display ca noutate, dar şi busolă şi un design similar cu cel de la Apple Watch Series 4.

Vine în variante din oţel inoxidabil, titaniu şi ceramică. Foloseşte un display LTPO cu rată de refresh dinamică, care ajută la economisirea bateriei la sarcinile mai puţin intense. Văd că Orange a listat varianta de 44 mm, dacă eraţi curioşi. Vine şi cu senzor de puls şi EKG, detecţie a căzăturii, corp rezistent la apă, monitorizare de ciclu menstrual şi avertizări pentru sănătatea auzului. Are şi o sumedenie de Watch Faces pentru personalizare.

Aşteptam acum să vedem şi la ce preţ şi ce oferte vine produsul.

Mulţumim Dan Paul pentru pont!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×