Aplicaţia care salvează vieţi, Apple Watch Heart Analyzer are un design actualizat şi funcţii noi

1.167 ori
<b>Aplicaţia care salvează vieţi, Apple Watch Heart Analyzer are un design actualizat şi funcţii noi</b>Apple Watch a salvat multe vieţi până acum, iar meritul aparţine nu doar hardware-ului, ci şi software-ului şi al unor aplicaţii ca Heart Analyzer. Aceasta aplicaţie poate salva viaţa utilizatorului detectând anomalii cardiace

Apple Watch a salvat multe vieţi până acum, iar meritul aparţine nu doar hardware-ului, ci şi software-ului şi al unor aplicaţii ca Heart Analyzer. Aceasta aplicaţie poate salva viaţa utilizatorului detectând anomalii cardiace, iar acum aflăm că a primit o interfaţă nouă şi funcţii noi.

Softul funcţionează pe terminale ce au de la iOS 11 în sus şi WatchOS 4 în sus. Ce aduce nou varianta proaspăt lansată? În primul rând grafice îmbunătăţite pentru evoluţia ritmului cardiac, cu o secţiune dedicată pentru somn şi perioada de odihnă. Putem să vedem grafice pentru pulsul pe timp de zi şi noapte, dar şi secţiuni de Activitate şi Puncte Cardio. Acestea se pot vedea şi direct pe ceas. De asemenea noua aplicaţie afişează detalii despre sesiunile de fitness din ultima săptămână, cu grafice şi informaţii vizuale.

Apple Watch Heart Analyzer

La secţiunea fitness puteţi vedea ritmul de recuperare şi revenire a pulsului la normal după o activitate solicitantă. Au fost realizate şi bug fix-uri, precum faptul că uneori lipseau zile din datele pe o săptămână sau lună. Veţi putea vedea şi pulsul mediu, minim şi maxim, frecvenţa cu care au fost realizate măsurătorile şi o medie zilnică de puls pe fiecare zi, săptămână, lună. Apar statistici, detalii despre nivelul de oxigen din sânge şi trend-uri şi modele repetate pe parcursul unei săptămâni sau luni.

Heart Analyzer este un titlu gratuit în App Store, dar are achiziţii în aplicaţie. Marele său avantaj e că afişează şi cele mai complexe date direct pe ceas, nu doar pe telefon. Pe ceas puteţi vedea şi măsurătoarea pulsului în timp real.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×