LG W280 este un nou smartwatch LTE ce primește certificarea FCC; ar putea sosi la MWC 2017

836 ori
<b>LG W280 este un nou smartwatch LTE ce primește certificarea FCC; ar putea sosi la MWC 2017</b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 este de așteptat să vedem lansate și noi smartwatch-uri, iar LG Electronics ne-ar putea aduce un asemenea purtabil. Descoperim astăzi faptul că FCC tocmai ce a certificat multiple variante ale

Mai avem de așteptam o lună și jumătate până la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017, show ce ne va aduce lansări interesante din zona smartphone, dar și alte device-uri precum este cazul purtabilelor. Chiar sud-coreenii de la LG Electronics ar putea lansa aici un smartwatch, detaliu despre care aflăm astăzi.

LG W280

Un model cu numele de cod LG W280 și multiple variante ale sale tocmai ce au fost certificate de către FCC, listarea cu pricina dezvăluind și faptul că avem de-a face cu un terminal 4G LTE. Posibil ca ceasul să ruleze din fabrică Android Wear 2.0 - release pe care Google ar trebui să îl anunțe oficial în scurt timp.

Singurele imagini cu produsul de față scot la iveală un display complet circular, design-ul fiind ascuns din păcate. Cum noi funcții nu prea ar mai fi de adăugat pe un smartwatch la ora actuală, poate că acest nou ceas LG va impresiona ceva mai plăcut la capitolul autonomie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×