Hyundai TITAN LTE este numele unui smartphone proaspăt certificat de FCC

783 ori
<b>Hyundai TITAN LTE este numele unui smartphone proaspăt certificat de FCC</b>Un nume pe care nu l-am mai auzit de mult timp în lumea smartphone este cu siguranță Hyundai. Această companie încă mai există pe piață și se pare că ne pregătește lansarea unui nou smartphone numit TITAN LTE. Produsul de față tocmai ce a fost certificat

Hyundai este cu siguranță un nume pe care nu l-am mai auzit de mult timp, cel puțin nu în lumea smartphone. Compania încă mai există pe piață aparent și astăzi apar indicii cu privire la un nou smartphone pregătit pentru debut în SUA. Este vorba despre modelul Hyundai Titan LTE, handset proaspăt certificat de către agenția FCC care ne oferă câteva detalii referitoare la elementele de conectivitate de care beneficiem aici.

Hyundai Titan LTE

Smartphone-ul de față pare a fi un model din zona de buget, unul ce rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Primim conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, cât și Bluetooth 4.0. Din punct de vedere al design-ului, Hyundai Titan LTE nu impresionează prea tare, fiind cazul unei carcase din policarbonat cu panou spate înlăturabil ce permite accesul la baterie.

Hyundai Titan LTE

Din documentele FCC descoperim că telefonul va aduce un port microUSB v2.0, o cameră selfie cu bliț LED și butoane capacitive de control aflate sub display. Ne putem aștepta la dotări precum un procesor quad-core MediaTek, 1 GB memorie RAM și la o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Hyundai Titan LTE

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×