Nokia 5 în varianta single-SIM primește certificarea FCC; ar putea debuta curând și pe plan european

1.352 ori
<b>Nokia 5 în varianta single-SIM primește certificarea FCC; ar putea debuta curând și pe plan european</b>În cadrul conferinței de la MWC, finlandezii de la Nokia ne-au confirmat faptul că smartphone-urile Nokia 3, Nokia 5 și Nokia 6 vor ajunge la vânzare și pe plan european în perioada mai-iunie. Astăzi descoperim faptul că varianta single-SIM a lui Nokia 5

Cu o lună în urmă vă informam prin intermediul unui articol despre planurile celor de la HMD Global de a lansa smartphone-urile Nokia 3, Nokia 5 și Nokia 6 pe 120 piețe simultan, inclusiv pe plan european. Acest debut ar fi programat pentru perioada mai-iunie și astăzi descoperim că autoritatea americană FCC tocmai ce a oferit certificarea lui Nokia 5 în versiunea single-SIM internațională.

Nokia 5

Acest lucru ne indică din start o lansare a handset-ului de față pe piața din SUA și ulterior la disponibilitatea produsului în Europa. Din punct de vedere hardware, Nokia 5 este un smartphone de zonă entry-level - acesta sosind cu display HD de 5.2 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 430 și cu 2 GB memorie RAM.

Mai primim 16 GB spațiu intern de stocare, slot microSD, o cameră foto de 13 megapixeli pe spate și un senzor selfie de 8 megapixeli. Telefonul vine cu baterie de 3000 mAh și ne oferă conectivitate 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi și un scanner de amprente amplasat frontal.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×