Vector Watch ajunge în oferta Orange România; iată la ce prețuri sunt comercializate cele două variante

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.097 ori
<b>Vector Watch ajunge în oferta Orange România; iată la ce prețuri sunt comercializate cele două variante</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva luni, aflam despre existența unui smartwatch rom&acirc;nesc &icirc;n adevăratul sens al cuv&acirc;ntului, și anume despre Vector Watch. Acest model a fost proiectat de către o echipă de rom&acirc;ni, iar ca...

În urmă cu doar câteva luni, aflam despre existența unui smartwatch românesc în adevăratul sens al cuvântului, și anume despre Vector Watch. Acest model a fost proiectat de către o echipă de români, iar ca principal feature al său, avem uriașa durată de viață a bateriei. După ce device-ul era pus la vânzare chiar pe site-ul companiei, iată că de astăzi și Orange România îl comercializează.

După cum probabil știți, Vector Watch sosește în două versiuni, una dintre acestea fiind cea cu ecran circular denumită Luna. Modelul de față vine cu certificare la apă de până la 50 metri, cu suport pentru monitorizarea numărului de pași, a numărului de calorii arse, dar și a distanței parcurse, respectiv a calității somnului.

Vector Watch ajunge în oferta Orange România

Ceasul este compatibil cu iOS, Android și Windows Phone, iar bateria acestuia ne promite până la 30 zile de autonomie. Vector Watch Luna este disponibil la Orange în 9 versiuni diferite pe care le puteți vedea mai jos:

  • carcasă din oțel + curea piele - 349 euro
  • carcasă mată din oțel + curea neagră din silicon - 398 euro
  • carcasă neagră din oțel + curea maro din piele - 398 euro
  • carcasă argintie din oțel + brățară metalică - 398 euro
  • carcasă neagră din oțel + brățară metalică - 499 euro
  • carcasă aur roz din oțel + curea neagră din piele - 499 euro
  • carcasă aur șampanie din oțel + curea neagră din piele - 499 euro
  • carcasă aur roz din oțel + brățară metalică - 499 euro

Pe de altă parte avem și versiunea Meridian ce sosește cu un display dreptunghiular, model ce costă 299 euro. Putem alege dintre o curea din piele neagră, sau una din silicon de aceeași culoare, fără ca prețul să se schimbe. Toate aceste modele pot fi regăsite pe site-ul Orange România chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×