Doogee F5, smartphone cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch și scanner de amprente, costă doar 540 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.169 ori
<b>Doogee F5, smartphone cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch și scanner de amprente, costă doar 540 lei</b>&Icirc;ntotdeauna atunci c&acirc;nd ne g&acirc;ndim la un smartphone cu specificații de top, luăm &icirc;n calcul și un preț uriaș de achiziție. Totuși, dacă ne &icirc;ndreptăm atenția către smartphone-urile de origine chineză, vom obseva că...

Întotdeauna atunci când ne gândim la un smartphone cu specificații de top, luăm în calcul și un preț uriaș de achiziție. Totuși, dacă ne îndreptăm atenția către smartphone-urile de origine chineză, vom obseva că un astfel de telefon cu dotări de top ajunge să coste cu mult mai puțin față de un device dezvoltat de o companie populară.

Doogee F5 este un terminal ce se potrivește de minune în această categorie, un telefon ce beneficiază de un panou Full HD IPS de 5.5 inch și de un procesor octa-core MediaTek MT6753 pe 64-bit. Primim 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

Doogee F5, smartphone cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch și scanner de amprente, costă doar 540 lei

La pachet se află o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și un scanner de amprente capabil să înregistreze până la 5 amprente diferite.

Doogee F5

Telefonul vine cu suport dual-SIM, o baterie de 2660 mAh + tehnologia de încărcare rapidă, și cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop pre-instalat. Din punct de vedere al design-ului, Doogee F5 adoptă o carcasă uni-body din metal a cărui ramă este realizată dintr-un material numit liquid metal.

Grosimea device-ului este de doar 7.8 mm, în timp ce greutatea sa ajunge la aproximativ 171 grame. Dacă acest smartphone v-a convins, aflați că cei de la EverBuying.net îl comercializează la un preț de doar 140 dolari - 540 lei. Pentru a afla modalitatea de plată a taxelor vamale pentru acest produs, puteți accesa articolul explicativ de aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×