Philips S396 ajunge în oferta Digi Mobil, un nou smartphone compatibil cu rețeaua 4G a operatorului

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.124 ori
<b>Philips S396 ajunge în oferta Digi Mobil, un nou smartphone compatibil cu rețeaua 4G a operatorului</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp, operatorul Digi Mobil anunța debutul comercial al serviciului de internet 4G la nivel național. Totuși, nu toate smartphone-urile actuale pot funcționa &icirc;n această rețea, ci doar acele dotate cu suport pentru banda...

În urmă cu ceva timp, operatorul Digi Mobil anunța debutul comercial al serviciului de internet 4G la nivel național. Totuși, nu toate smartphone-urile actuale pot funcționa în această rețea, ci doar acele dotate cu suport pentru banda TDD 2600, un astfel de model fiind proaspătul lansat Philips S396.

Device-ul de față tocmai ce a intrat în oferta Digi Mobil, iar ca dotări primim un panou HD IPS de 5 inch, un procesor quad-core de 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. Telefonul aduce și o cameră foto principală de 8 megapixeli (OmniVision OV8858), dotată cu bliț LED.

Senzorul în cauză îl putem regăsi și în partea frontală, acesta fiind însoțit de câteva funcții software speciale pentru selfie-uri ca și cea de înfrumusețare. Philips S396 aduce o baterie de 2300 mAh, și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Digi Mobil vinde acest produs la prețul de 699 lei, cu posibilitatea de achiziție a sa și prin intermediul unui program de rate fără dobândă. În cazul în care aveți deja un serviciu RCS&RDS, puteți cumpăra acest device prin intermediul unui program de 6 rate a câte 58 lei, și a unui avans de 350 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×