LG G4 va fi lansat În luna aprilie, conform unor surse apropiate de companie

1.335 ori
<b>LG G4 va fi lansat În luna aprilie, conform unor surse apropiate de companie</b>Bănuiam deja că LG G4 nu va fi lansat la Mobile World Congress 2015, după o serie de speculații în această privință, iar acum se pare că noul flagship va fi gata pentru o lansare în luna aprilie. &nbsp; știam că terminalul nu va fi finalizat...

Bănuiam deja că LG G4 nu va fi lansat la Mobile World Congress 2015, după o serie de speculații în această privință, iar acum se pare că noul flagship va fi gata pentru o lansare în luna aprilie.

știam că terminalul nu va fi finalizat până la MWC, de aici și întârzierea sa. în plus, având în vedere că LG G3 a debutat în luna mai a anului trecut, era de așteptat să vedem o lansare puțin mai apropiată de vară. O sursă apropiată de LG a declarat că din punct de vedere al marketingului nu era indicat ca LG să prezinte G4 la MWC, în compania lui Samsung Galaxy S6.

LG are toate șansele să folosească un procesor Snapdragon 810 pe acest telefon, împreună cu un ecran Quad HD cu diagonală peste 5 inch și o cameră de 16 sau 20 MP cu senzor Sony și autofocalizare laser. Nu am fi surprinși să vedem și 4 GB RAM pe acest telefon, de vreme ce și ASUS a lansat un device de genul la CES. Un aspect misterios rămâne materialul din care va fi fabricat LG G4. Plastic? Metal? O combinație între ele?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×