Tableta Xiaomi Zimi se lansează pe 5 septembrie, invitațiile au fost trimise sub forma unei cutii

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.053 ori
<b>Tableta Xiaomi Zimi se lansează pe 5 septembrie, invitațiile au fost trimise sub forma unei cutii</b>știam că producătorul chinez Xiaomi pregătește o tabletă, mai ales că au existat numeroase teasere cu privire la acest produs. Ei bine, acum ne pregătim de lansarea sa și avem și primele invitații trimise la diferite publicații și bloguri....

știam că producătorul chinez Xiaomi pregătește o tabletă, mai ales că au existat numeroase teasere cu privire la acest produs. Ei bine, acum ne pregătim de lansarea sa și avem și primele invitații trimise la diferite publicații și bloguri. Mai jos vedeți ineditele invitații, sub formă de cutii.

Avem și un nume pentru device, Xiaomi Zimi, iar tableta va fi lansată oficial pe 5 septembrie. Aceasta este prima tabletă Android a companiei chineze, care tocmai l-a cooptat pe Hugo Barra, fost oficial important al Google, pe segmentul Android. De remarcat la tableta Zimi faptul că ea va sosi cu o cameră de 13 megapixeli, dotare deosebită pentru un terminal cu ecran de 7 inch, cum e cazul aici.

Xiaomi Zimi

Tableta va rula Android și trebuie să menționez și că invitația trimisă presei realiza o comparație între Galaxy Note 8 și noul device. Mai știm și că terminalul va beneficia de rezoluție Full HD, procesor quad core Nvidia și 1 GB RAM. Va fi o lună septembrie foarte plină de evenimente și lansări, inclusiv cele de la IFA 2013, plus evenimentul Xiaomi despre care am aflat aici. Credeți că va avea succes o tabletă de 7 inch cu camera de 13 MP?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×