Producătorul de ceasuri TAG Heuer ar putea lansa un smartwatch în parteneriat cu Intel

715 ori
<b>Producătorul de ceasuri TAG Heuer ar putea lansa un smartwatch în parteneriat cu Intel</b>Printre companiile elvețiene producătoare de ceasuri se numără și TAG Heuer, această firmă dat&acirc;nd &icirc;ncă din anul 1860. Datorită amenințărilor venite din parte companiilor ce lansează ceasuri inteligente, conducerea TAG Heuer a decis...

Printre companiile elvețiene producătoare de ceasuri se numără și TAG Heuer, această firmă datând încă din anul 1860. Datorită amenințărilor venite din parte companiilor ce lansează ceasuri inteligente, conducerea TAG Heuer a decis de curând că este vremea dezvoltării unui astfel de ceas smart.

Potrivit publicației Reuters, TAG Heuer va colabora cu Intel pentru dezvoltarea acestui ceas inteligent despre care pentru moment nu se cunosc foarte multe detalii. Implicarea Intel în acest proiect ar putea consta în oferirea suportului hardware prin intermediul unor procesoare special dezvoltate.

Din punct de vedere al design-ului vom avea parte de un ceas foarte similar cu TAG Heuer Carrera ce poate fi văzut mai sus, ceas care îl întrece și pe LG Watch Urbane la acest capitol. CEO-ul companiei elvețiene declară că oamenii vor avea impresia că poartă un ceas obișnuit, și nu un smartwatch, lucru pe care mai toți îl dorim de la un astfel de produs.

De asemenea, acesta face și o declarație despre Apple Watch, susținând faptul că gigantul din Cupertino va introduce din nou moda purtării unui ceas printre adolescenți, iar mai apoi utilizatorii vor dori să cumpere un ceas adevărat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×