Xiaomi prezintă smartwatch-ul Mi Bunny; un device destinat celor mici ce vine cu GPS la bord

1.500 ori
<b>Xiaomi prezintă smartwatch-ul Mi Bunny; un device destinat celor mici ce vine cu GPS la bord</b>Xiaomi pare a nu mai aștepta până la conferința de presă pregătită pentru data de 10 mai, și anunță un device încă de pe acum. Este vorba despre un smartwatch destinat celor mici, model numit Mi Bunny ce vine cu GPS, WiFi și Bluetooth la pachet, oferind

Unul dintre co-fondatorii Xiaomi ne dezvăluia chiar zilele trecute despre faptul că până la sfârșitul acestui an vom vedea un prim smartwatch al companiei. Ei bine, se pare că un asemenea produs sosește mai devreme, și asta sub forma unui model destinat celor mici ce vine în diverse nuanțe colorate.

Mi Bunny WATCH

Produsul se numește Xiaomi Mi Bunny și ca principale dotări avem la bord conectivitate WiFi, Bluetooth, GPS și Glonass, cât și un buton SOS. Folosindu-se de aceste elemente de conectivitate, ceasul proaspăt anunțat oferă o localizare precisă a celui mic - părinții având astfel posibilitatea de a cunoaște în permanență locul în care acesta se află.

Mi Bunny WATCH

Smartwatch-ul pe care îl vedeți în imaginile de mai sus cântărește doar 37 grame, și este compatibil cu telefoanele ce rulează minim Android 4.2. Acest vine cu suport SIM, iar cadranul este însoțit de o matrice LED unde se afișează ora exactă, diferite emoji-uri sau numele apelantului (maxim 6 contacte).

La interior avem și o baterie de 300 mAh care promite o autonomie de 6 zile în standby, iar prețul ceasului este de doar 59 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×